Bekijk het resultaat en alle producten | shop de stijl
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Alles over de make-over
Met hun drie dochters wonen Sarah en Rick in een vrijstaand huis met uitzicht op de weilanden van Woubrugge. Er komen vaak mensen langs, maar het stel miste ruimte om met z'n allen gezellig in de keuken te zitten en van het uitzicht te genieten. Stylist Liza maakte de ideale borrelplek voor het gezin. Bekijk het resultaat en alle gebruikte items.
 
 
 
 
Borrelen met uitzicht
Sarah had één wens: een grote leefkeuken met plek om met veel familie en vrienden te kunnen zitten. Wil je ook zo'n fijne borrelplek creëren? Lees Liza's tips.
 
 
 
Volgende week zie je...
De make-over van Frans bij Martien en Derk in Voorburg. Ze wonen met hun dochters in Derks ouderlijk huis, maar het voelt nog niet eigen. Leer de bewoners kennen.
 
 
 
 
Urenlang tafelplezier
De eethoek is het hart van het huis. Maak er een uitnodigende plek van waar je eindeloos kunt tafelen met familie en vrienden. Zo doe je dat.
 
 
 
Liza blikt terug
Door de L-vormige woonkamer vonden Sarah en Rick het lastig om de woonkamer goed in te delen. Benieuwd hoe Liza dat heeft opgelost? Hier vertelt ze meer.
 
 
 
L-vormige woonkamer
Heb je net als Sarah en Rick plannen om de woonkamer om te gooien? Met deze tips kun jij ook een L-vormige woonkamer goed inrichten.
 
 
 
Shop de stijl
'Puur & pink', zo noemt Liza de stijl van haar make-over in Woubrugge. Geïnspireerd geraakt na het zien van de aflevering? Shop items in dezelfde stijl.
 
 
Shop de producten
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid