Bekijk het resultaat en alle producten | Open kast stijlvol en praktisch inrichten? Zo doe je dat
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Alles over de make-over
Heb jij net gekeken naar de laatste aflevering van dit seizoen? Daan en Milica zijn van een klein appartement in Utrecht naar een vrijstaand huis in Soest verhuisd. Ze hebben nu veel meer ruimte. Heerlijk, maar dat vormt toch een probleem: hoe maak je er een gezellig geheel van? Stylist Liza ging aan de slag en bracht warmte in het huis met zalmroze. Bekijk hier het resultaat en alle gebruikte producten uit de make-over.
 
 
 
 
Cocoon-klaar
Liza gaf de muren, bank en het plafond bij Daan en Milica dezelfde kleur. Zo creëerde ze een warme nis. Geïnspireerd geraakt? Hier moet je volgens Liza op letten.
 
 
 
5 vragen aan Liza
Benieuwd welke stylingkeuzes Liza voor de make-over in Soest heeft gemaakt en waarom? Ze blikt in dit artikel terug met voor- en na-foto's.
 
 
 
Open kast inrichten
Een kast is nodig om spullen in op te bergen, maar met een open kast oogt de kamer ruimtelijker. Je wilt alleen niet dat het een rommeltje wordt. Zo voorkom je dat. 
 
 
 
DIY wandplanken
Ook zo’n fan van mooie boeken en tijdschriften? Op deze planken komen ze supergoed uit. Of geef net als Liza mooie schilderijen een plek.
 
 
banner winactie WVOJH
 
 
Romantisch én stoer
Een roze woonkamer heeft een lief karakter. Wil je het daarnaast een stoere, eigentijdse draai geven? Dat kan. Laat je inspireren en hul de woonkamer pretty in pink!
 
 
 
Shop de stijl
Zelfs de katten van Daan en Milica kregen een stijlvolle plek in het nieuwe interieur. Fan van de make-over? Shop de stijl.
 
 
 
Shop de producten
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid