Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 10 januari 2020
 
Locatie eerste Tiny Forest bekend
Afbeelding
In mei 2019 hebben de gemeente Boxtel en het IVN Brabant een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de aanleg van twee Tiny Forests in Boxtel. Meerdere enthousiaste initiatiefnemers, scholen en inwoners hebben zich gemeld. Zij werken graag mee aan de realisatie van een minibos in hun buurt. In de afgelopen periode zijn de meest kansrijke locaties beoordeeld. Hier is een eerste keuze gemaakt voor het veld tussen de Robert Schumanlaan en de Beneluxlaan. Transitie Boxtel, basisschool De Vorsenpoel en  BSO Kindertuin zorgen samen met IVN Brabant en de gemeente voor de realisatie.

Meer informatie

 

Raadsbijeenkomst over de Regionale Energiestrategie
Op dinsdag 14 januari staat voor de gemeenteraad een beeldvormende bijeenkomst over Regionale Energiestrategie op het programma. Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur en vindt plaats in de Raadzaal van het gemeentehuis, ingang aan de Dr. Van Helvoortstraat.

Meer informatie
Start bouw Princelant IV - wijziging parkeersituatie
Afbeelding
Begin 2020 start de bouw van appartementencomplex Princenlant IV. Om te kunnen bouwen en het hele plan mogelijk te maken, heeft de aannemer ruimte nodig in de directe omgeving. Hierdoor vervallen parkeerplaatsen op het openbare parkeerterrein aan de Hendrik Verheeslaan/Beneluxlaan. Er zijn aan Hoogheem daarom twintig parkeerplaatsen aangelegd.

Meer informatie

 

De nieuwsbrief ontvang je voortaan op maandag
Zo ontvang je het meest actuele nieuws van de gemeente Boxtel.
Bekendmakingen
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten