Omdenken klinkt simpel. ‘Maak van een probleem een mogelijkheid’. Alleen in de praktijk is het verraderlijk lastig. We willen problemen namelijk het liefst oplossen. En dan bij voorkeur zo snel mogelijk. Helaas is deze op zich logische neiging om problemen weg te werken een sta-in-de-weg om ze om te denken. En (belangrijker): een gemiste kans. Een probleem oplossen is goed. Een probleem omdenken is beter.

Maar hoe dan?

Ja, dat is de vraag. Want problemen hebben we allemaal. Zeker in deze tijd waarin ze ons links en rechts om de oren vliegen: stress op het werk, met elkaar als gezin of juist als single in een lockdown zitten, plannen die al een jaar niet doorgaan. Van grote thema's tot het dagelijkse gedoe. Zoals verwacht liep de laatste tijd alles, maar dan ook echt alles, anders...

Doe mee met onze online masterclass

In 90 minuten krijg je op woensdag 21 april via onze online masterclass alles te weten over hoe je op verschillende manieren met die problemen om kunt gaan. Omdenken is één van die manieren, dus we gaan samen onderzoeken hoe dat werkt en waarom het zo simpel klinkt, maar zo verdraaid lastig is. Er wordt je gevraagd om echt mee te doen en te denken, het is een actieve sessie.


Koop nu hier voor 25 euro een kaartje. Doe dat vlug, want het aantal plaatsen is beperkt. Dus trek een zak ribbelchips open, schenk een glas bubbels of fristi in en grijp iemand uit je huishouden bij de lurven voor een online wervelwind vol theorie, voorbeelden en verhalen.
 
Ik doe mee!

Ik heb geen probleem hoor?

Dan hebben we voor jou onderstaande video. Speciaal voor alle mannen - en vrouwen - die GEEN probleem hebben. Voor jullie organiseren we dus ook NIET onze masterclass Zoals verwacht loopt alles anders. Jullie hebben alles immers VOLLEDIG onder controle.
P.S. Geen problemen hebben is eigenlijk ook een probleem. Dus mocht je toch mee willen doen...
 
Oké, oké, misschien heb ik toch een probleem...
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Instagram
Abonneer op YouTube
LinkedIn
Website
Email
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Wil je geen mails meer van ons ontvangen?
Pas jouw voorkeuren aan or schrijf je uit.
Ons adres:
Omdenken
Oudegracht 263
Utrecht, 3511NM
Netherlands

Add us to your address book