Annemiek Schrijver ging alvast vooruit
Online versie
KRO-NCRV
Wandelend de zomer door
Beste meneer, mevrouw,

Kijkt u ook zo uit naar een lange mooie wandeltocht deze zomer? Want wat is zo’n buitentocht toch goed voor een mens. Om na een dagje turen, dwalen en dromen, met een voldaan lijf en verlicht hoofd weer thuis te komen. 

In deze nieuwsbrief hebben we allerlei wandelverhalen uit onze programma's voor u uitgekozen. Laat u onderaan weten wat u van dit nummer vond?

Ssst, hier vindt u de rust
De stilte opzoeken in een nieuwe, groene omgeving kan wonderen doen. Daarom hebben we een aantal kloosters en stilteplekken op een rij gezet. Welke bestemming kiest u uit?
 
Onze zes tips   
Alles ligt op loopafstand als je tijd genoeg hebt - Steven Wright
Pelgrimeren kun je leren!
Nederland kent allerlei mooie routes die populair zijn onder pelgrims. Sommige bestaan al jaren, andere zijn er pas net. Onze radiocollega’s van Zin in Weekend zoeken deze zomer naar de meest piekfijne paadjes in het land. Heeft u nog een goeie tip?  
Vertel het ze!   
Dwalen en mijmeren op veilige afstand
In Almere ligt een labyrint waar iedereen op 1.5 meter afstand van elkaar kan wandelen en mediteren. Er liggen zelfs teksten klaar om over na te denken. Met hart en ziel nam een kijkje.
Bekijk in 7 minuten   
Annemiek pelgrimeerde dwars door Limburg
Voor Mijn Pelgrimspad volgde Annemiek Schrijver het Jacobspad. Ze blikt terug: “Je komt er al mijmerend vanzelf achter dat haast ons niet sneller maakt, alleen maar ongeduldiger.”  
Haar inspiratietekst   
Lopen voor de geest
Presentator Wilfred Kemp houdt helemaal niet van sporten, maar wandelen doet hij wel. Niet omdat het gezond is voor zijn lichaam, maar omdat het zijn hoofd zo rustig maakt. Wij mensen kunnen tientallen gedachten tegelijkertijd denken en daar word je soms gek van. Voor mij geldt: hoe langer ik loop, hoe meer mijn gedachten ook één richting op gaan.”
Wandelschoenen aan?   
M heropent de deuren van Carré!
Woensdag 1 juli heropent M de deuren van Konininklijk Theater Carré in Amsterdam. Op die dag mogen alle theaters in Nederland weer 100 gasten ontvangen. Hét moment voor Margriet om de studio te verlaten en in het prachtige theater aan de Amstel stil te staan bij de veranderingen van de afgelopen maanden.
Lees het artikel   
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
Leuk   
Kan beter   
KRO - NCRVservice@kro-ncrv.nl
035-6726880
Postbus 200 1200 AE Hilversum
facebookInstagram
U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u bent ingeschreven voor de Inspiratie nieuwsbrief