De diepte in met auteur Francine Oomen, zo digitaliseer je lijstjes en bijzonder gesprek over jongdementie.
Zin Magazine 13

Zin Magazine 13

Interview met een tovenaar, de zelfmaak Chinees en rondkijken in een schatkamer.
Zin
Schepper
Francine Oomen

Ze schreef een reeks internationale bestsellers, maar echt bekend is Francine Oomen van haar legendarische jeugdboekenserie Hoe overleef ik – voor hele generaties de ultieme reddingsboei. Die pubers zijn inmiddels jongvolwassen en wilden een vervolg. Dat ligt er nu: een nieuw anker in verwarrende tijden voor de volwassen lezers van toen.

Zin
Lopen met de wind
Even lekker uitwaaien

Uitwaaien is een typisch Hollandse gewoonte die staat voor ‘je hoofd leegmaken’. Je even overgeven aan natuurkrachten die sterker zijn dan jezelf om weer op kracht te komen. Een goede wandeling door de storm verfrist en helpt je vooruit. Maar hoe doe je dat precies, lopen met de wind? 

Zin
SeniorWeb & Zin
Lijstjes en notities digitaliseren

Met de feestdagen in het vooruitzicht ben je vast al druk aan het voorbereiden en lijstjes maken. Even snel iets op een notitieblaadje krabbelen is zo gebeurd. Maar zo’n blaadje kun je kwijtraken. Hoe handig is het dan als je je notities opslaat op je computer, tablet of smartphone? En ze dus (bijna) altijd bij de hand hebt?

Zin
Goesting
Fier op voedsel 

Volgens de leden van GOESTING - een Vlaams collectief - mogen veel landgenoten fierder (= trotser) zijn op hun eet- en drinkcultuur. De culinaire kanonnen hebben topkwaliteit en innovatieve ambachtelijkheid hoog in het vaandel staan en willen hun Vlaamse producten meer bekendheid geven. Wereldwijd.

Zin
Grote regionale verschillen in tarieven
Elektrische laadpalen

Heb jij je benzineauto inmiddels ingeruild voor een elektrische auto? Je bent niet de enige. In Nederland zijn er gelukkig meer dan genoeg laadpunten om nooit met een lege accu te komen staan. Maar wist je dat de laadtarieven nogal kunnen verschillen binnen Nederland?

Zin
‘De dood van een vriend was een concrete inspiratiebron’
Roman over jongdementie

Denken en schrijven over afscheid nemen fascineerde haar. Net als de betekenis van vriendschap, en wat de tijd doet met vriendschappen. Het thema jongdementie diende zich daarna pas aan. Schrijver Renée van Marissing schreef er een aangrijpende roman over: Gelukkige dagen.

Zin
Gratis 1/5 Staatslot
Plus Magazine

Je wil volop genieten van het leven. Tegelijkertijd heb je vragen over onderwerpen die je bezighouden. Plus Magazine adviseert én inspireert. Word nu een jaar-abonnee met maar liefst 41% korting en krijg een 1/5 Staatslot cadeau. Het abonnement stopt automatisch.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden