Nieuwsbrief van
Online bekijken

De vloer op!

Hogeschool Rotterdam Business school

Toekomstbestendig onderwijs in een duurzaam gebouw. Naast de strakke vormgeving heeft het ontwerp een duurzaam karakter. Bij de nieuwbouw van Hogeschool Rotterdam is gebouwd volgens BREEAMNL en het  ‘Frisse Scholenconcept’, waarbij gebouwd wordt met emissiearme bouwmaterialen. De rubber vloerbedekking bij de Hogeschool is 2 mm dik en behoeft geen coating vanwege het gesloten oppervlak, dat gevulkaniseerd is. Hierdoor is het onderhoud veel voordeliger en dat scheelt voor onze opdrachtgevers direct in de exploitatiekosten.

Klimaatsysteem Uniwarm & fermacell maakt Rotterdamse villa nu al energieneutraal

In een monumentale stadsvilla in de Rotterdamse wijk Kralingen is een modulair lagetemperatuurklimaatsysteem toegepast van Uniwarm & fermacell. Het klimaatsysteem bestaat uit 18 mm dikke multi- en combi- gipsvezelplaten van fermacell waarin de verwarmingsleidingen en koppelingen van vloerverwarmingsleverancier Uniwarm zijn aangebracht. De geprefabriceerde vloerverwarmingsplaten zijn gekoppeld aan een warmtepomp. Hierdoor is de villa nu al energieneutraal terwijl dat eigenlijk pas in 2050 verplicht is.

Via een glazen vloerluik naar de (wijn)kelder

Het aanbrengen van een glazen vloerluik in uw woning zorgt voor een ruimtelijk effect. De (wijn)kelder wordt op een stijlvolle en praktische manier verbonden aan de bovenliggende ruimte. Wij gaan altijd voor hoogwaardige kwaliteit, in combinatie met een geweldige uitstraling. De vloerluiken zijn elektrisch aangedreven en veilig beloopbaar.

Effectieve vloerbescherming voor balkons en galerijen

Vloeren, balkons, galerijen en andere betonnen constructies moeten tegen een stootje kunnen én mooi zijn. Er is nu een brochure van Caparol met de belangrijkste Disbon systemen voor balkons en galerijen.
 

Speciale tegellijm voor terrassen

De nieuwe tegellijm PCI Flexmörtel Premium maakt het mogelijk onder lastige weersomstandigheden keramische tegels of natuursteen op een terras te verlijmen. Door de korte uithardingstijd van 4 uur kan bij een lage temperatuur, vanaf 5ºC, worden gewerkt. En de lange verwerkingstijd van 90 minuten houdt ook stand bij een hoge omgevingstemperatuur.

Apple opent deuren vernieuwde hoofdkantoor in Cork en kiest voor ABIMAT

Meer dan geruchten over eventuele nieuwe producten of ontwikkelingen van Apple komen niet of nauwelijks buiten. Het beste en laatste nieuws over Apple is hierbij voor u geselecteerd: Hoofdkantoor Apple in Cork kiest voor ABI Duplomat.

Storax stunt met Forza Front schoonlooptapijt

Storax b.v. uit Zwijndrecht  is al ruim 40 jaar uw partner voor matsystemen en schoonloopzones.
Met de nieuwe Forza Front biedt Storax nu een hoogwaardige schoonloopzone met onovertroffen eigenschappen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.