En smuk transportabel nyhed, der kan tages med overalt og pryde med behageligt lys.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Vis denne mail som en webside

Gå til johannesfog.dk

Louis Poulsen Tomoshi Portable nyhed

Den nye bærbare lampe er designet af det japanske designstudie nendo, som er ledet af designeren Oki Sato. Samarbejdet med nendo - Oki Sato har varet siden 2015 med NJP  som første design for Louis Poulsen, og har nu ført til Tomoshi Portable. Den lille bærbare lampe har sit navn fra det japanske ord for lys og er et exceptionelt eksempel på design, der former lyset. Designet kombinerer ren og minimalistisk æstetik med bløde kurver og diskrete detaljer.

Fås fra 1. november, men forudbestil allerede nu og forkæl dig selv med den smukke transportable lampe.

Minimalistisk design med japansk indflydelse

Designeren bag Tomoshi er Oki Sato. Hans design har et minimalistisk udtryk, men indeholder også små tegn og detaljer, som straks vækker minder. Han anvender bløde, rene linjer, hvilket gør, at designet altid fremstår elegant. Den nye Tomoshi er kendetegnet ved klassiske designelementer fra både Japan og Skandinavien, der kombinerer ren og minimalistisk æstetik med bløde kurver og diskrete detaljer. Ifølge designeren, Oki Sato, er det opmærksomheden på detaljerne, der gør lampen ekstraordinær.

Få mere at vide her

Med venlig hilsen

Fog Bolig & Design

Firskovvej 20, 2800 Kongens Lyngby.

Alle priser er angivet inkl. moms. Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer. 

Vores webshop er e-mærket for din skyld

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
✔ En nem og gennemskuelig handel
✔ Løbende kontrolleret
✔ Sikker betaling