LOVE IS IN THE AIR
VALENTIJN

Verlang je als single naar een mooie, romantische of grappige liefdesverklaring met Valentijnsdag of leg jij je lot in handen van Cupido? Misschien moet je de liefde niet al te veel aan het toeval overlaten.. Daarom: leuke Valentijn tips voor singles!

IN DE VOETSPOREN VAN...
Als je ‘Wie  is de Mol’ volgt ben je vast al verrast door de schoonheid en gastvrijheid van Colombia! Plannen om met singles naar Colombia af te reizen? Begrijpen we! Maar wat zijn nou de must sees wanneer je er naartoe op reis gaat? Wij geven je er vijf! Voor sommige singles lijkt alleen reizen niet zo vanzelfsprekend. Hoe kun je voorkomen dat jij je eenzaam voelt als je alleen gaat reizen?
RELATIES EN ZO
Leuke single vrouwen ontmoeten? Voor jou lijkt het wel of ze in geen velden of wegen te bekennen zijn. Hoe goed je ook je best doet, je komt geen enkele leuke vrouw tegen. Dus waar begin je met zoeken als je een leuke vrouw wilt tegenkomen? Je smartphone overdreven vaak pakken in het bijzijn van je vrienden, is onbeleefd en nou ook niet  bepaald bevorderlijk voor jullie relatie. Maar een Britse dierenarts beweert nu dat het ook de relatie met je huisdier kan schaden. 
SINGLES ONTMOETEN
Hou je wel van een avondje dansen en sjansen? Trek dan die mooie jurk of dat mooie overhemd maar aan en bezoek een swingende singles party. Vergeet je dansschoenen niet, oefen op je knipoog of verleidelijke lach voor de spiegel geniet van een heerlijk avondje uit! Wil je flirten, verleiden, daten en scoren tijdens online daten of juist in real life maar boek je tot op heden bar weinig succes? Dan biedt de single coach uitkomst.

Leuke uit-tips ontdek je op de agenda.
OPNIEUW DATEN
Nederlanders gaan jaarlijks 22 miljoen keer op date, ons land telt meer dan 2,9 miljoen alleenstaanden en er zijn 1,4 miljoen actieve daters. Wereldwijd vinden er meer dan 1.6 miljard swipes per dag op Tinder plaats. Elkaar leren kennen via het internet is tegenwoordig niet meer dan normaal. Ben jij op zoek naar een nieuwe relatie? Zorg dan eerst dat je deze tips hebt gelezen. Boven de vijftig en opnieuw daten? Even verder lezen!
LIVING THE GOOD LIFE..
Deze koudere winterse dagen lenen zich uitstekend voor comfort food! Maar omdat we met onze goede voornemens natuurlijk wel een beetje aan de lijn willen blijven denken maken we het natuurlijk niet te gek. Deze ovenschotel is een overheerlijke voor winterse dagen. Heb je ooit het gevoel gekregen dat iemand met wie je bevriend bent of was, een verborgen agenda had of minder gaf om je gedachten en meningen? Bekijk hier de signalen.
Volg ons