LOVE LIFE
HET LEED DAT LIEFDE HEET

We weten het allemaal: de liefde is lang niet altijd rozengeur en maneschijn. Wanneer we tot over onze oren verliefd zijn ziet de wereld er fantastisch uit maar wanneer we een liefde moeten laten gaan huilt ons hart. Ook ons zelfvertrouwen loopt een fikse deuk op. Begint het weer een beetje te kriebelen? Dan ben je vast benieuwd hoe die leuke date een vaste relatie kan worden.. 

SINGLE IN DE ZOMER
Voor singles zijn de zomermaanden niet altijd de leukste. Alle vaste ritmes zoals cursussen, verenigingen, een avond sporten en in het weekend iets leuks doen met vriend(in)en, zijn in de zomer niet altijd vanzelfsprekend. Zo los je het op! Ultra voordelig naar een festival deze zomer? Dat lukt je met deze tips. Zoenen na een leuke date of feestje zonder een spoor achter te laten? Dat kan met deze uitvinding dames ;-). 
BLIJ MET JEZELF
Wat je van singles vaak hoort is dat ze best open staan voor een relatie. Maar dan moet het wel een relatie zijn zonder gedoe. Eentje waaraan altijd geschaafd en geschraapt moet worden, daar kijken ze niet naar uit. Dan blijven ze nog liever in hun uppie. Op zoek naar nieuwe liefde? Dikke kans dat hij of zij blauwe ogen moet hebben én een hond. Althans, volgens dit onderzoek.. Positief denken helpt. Ook wanneer je gaat daten! Over date-ergernissen & chatten lees je hier..
SEX & EX
Uit elkaar gaan of scheiden, en vervolgens weer samen verdergaan. Het kan. En het gebeurt! Maar is het verstandig? Heb jij zelf weleens gedacht dat het weer goed kan komen met een ex-partner? Of hier zelfs op gehoopt? Er zijn voorbeelden waar dit heel goed is gegaan, een prachtig ‘happy end’ dus. Maar er zijn helaas ook voorbeelden waar het resultaat opnieuw een break-up betekent. Wat maakt dat zo’n tweede kans slaagt of faalt?

We weten allemaal dat je ex niet voor niets je ex is… en het daarom geen goed idee is om weer met hem of haar in bed te belanden voor een potje seks. Toch gebeurt dit regelmatig. Ben je juist nog niet toe een een nieuwe emotionele verbintenis maar heb je wel behoefte aan seks? Dan is een onenightstand een oplossing mits je je aan deze spelregels houdt.. 
VLIEGVAKANTIE EENOUDER
Elke zomervakantie gebeurt het weer; ouders die alleen met een minderjarig kind reizen en zich op het vliegveld pas realiseren dat ze hier toestemming van hun ex-partner voor nodig hebben. Op vliegvelden wordt de laatste jaren strenger gecontroleerd of de begeleidende ouder ook daadwerkelijk het gezag over het kind heeft. Als de ouder dat niet kan aantonen middels een toestemmingsformulier, wordt nader onderzoek gedaan.  Kijk hier voor meer reistips & nieuwtjes!
TRENDS & ZO.. 
Vette ruzies, tranen met tuiten en verhitte discussies over wie wat krijgt, dat is waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt bij een scheiding. Maar er is een nieuw trend: de #divorceselfie. Volgens sommigen is een vrolijke foto selfie samen met de scheidingspapieren dé manier om een huwelijk op een positieve manier te eindigen. De ideale moderne man? Die ziet er zo uit! In de categorie bijzonder: jongeren hebben minder vaak seks en zo zit het met de mythe van het zwakke geslacht.
Volg ons