Drie prachtige dagen vol nieuwe herinneringen, fantastiche ervaringen, oude en nieuwe vrienden: dat was Lowlands 2017!  Jullie zijn een fantastisch, fijn en relaxed publiek: zonder jullie geen Free State of LLow! Hopelijk zijn jullie er 17 + 18 + 19  augustus 2018 weer allemaal bij voor de zesentwintigste editie van A Campingflight to Lowlands Paradise!

NAGENIETEN!
Gelukkig valt er nog een heleboel na te genieten. Heel veel concertregistraties, interviews en sfeerverslagen zie je in de VPRO Lowlands TV-uitzendingen. De zaterdaguitzending zie je hier en die van zondag hier.  Op zaterdag 27 augustus en zaterdag 3 september wordt de Lowlands Show op NPO3 uitgezonden.

Op 3voor12 kun je een heleboel volledige concerten en losse tracks terugkijken en vergeet dan ook niet het uitgebreide Lowlands dossier met reviews, interviews en verslagen door te spitten. Ook 3FM heeft bergen exclusieve content online staan waar je je de komende tijd mee kunt vermaken. Als je je afvraagt waarom niet alle concerten online worden geplaatst, bekijk dan dit video-interview op Facebook.

New Scientist was het hele weekend aanwezig op Lowlands Science waar ze nauwkeurig in de smiezen hielden wat er allemaal bij de onderzoeken gebeurde. In hun Lowlands Special lees je er alles over.

Zoek jezelf terug op de foto's in het LL17 album op Facebook! Binnenkort worden nog veel meer foto's bijgeplaatst.



BEWAAR JE POLSBANDJE
Na Lowlands kun je nog leuke dingen doen met je polsbandje: tot en met 1 oktober kun je op vertoon van je Lowlands polsbandje gratis naar de tentoostelling 'Hansje van Halem: in patterns' van Lowlands ontwerper Hansje van Halem. Of ga naar de beeldentuin van Museum de Fundatie bij Kasteel Het Nijenhuis. Daar zie je niet alleen MIKKEL van Tom Claassen maar ook eerdere kunstwerken die op Lowlands hebben gestaan zoals de enorme stalen kogel Rawsome van Ronald Westerhuis en Ins Blaue van David Bade. Tot en met 31 oktober krijg je op vertoon van je LL polsbandje gratis toegang.

LIVE AFTER LOWLANDS
Lowlands is dan wel voorbij maar in de Nederlandse poppodia staan de komende maanden tientallen goede acts op het programma. We hebben alvast een fijne selectie voor je gemaakt en die zie je hier online.

LLOST AND FOUND
Ben je iets kwijtgeraakt op Lowlands of heb je spullen in je kluisje achtergelaten? Hier vind je alle infong> over hoe je kunt checken of ze gevonden zijn.

LOWLANDS 2018
Kun je nu al niet wachten tot volgend jaar?! Geen zorgen, je kunt je alvast aanmelden bij het LL18 Facebook event. 

STAY TUNED!
De Lowlands website blijft het hele jaar up & running. Blijf ook op de hoogte via Facebook, TwitterInstagram en Spotify.

 
     
 
     
     

 

Copyright © 2017 lowlands, Alle rechten voorbehouden.
Klik hier om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.
Powered by mrpublisher.nl