LOWLANDS TERREINVERANDERINGEN

   

Het jaar dat Lowlands 25 jaar bestaat is een prachtig moment om de boel eens flink op te schudden: fasten your seatbelts, want Lowlands Paradise krijgt de grootste make-over ooit!


Bekijk de video >>>

Er komen een gloednieuwe Alpha en Bravo en via een dam rond LLake Lowlands loop je naar een rustige chillplek waar ook de sauna staat. Kamperen kan vanaf nu ook op de campinglaan waardoor je vlakbij het festivalterrein staat.

Ook de festivalentree gaat er anders uitzien. Als je eenmaal door de polsbandjestent bent, ben je ook echt binnen en loop je vanaf de campings via twee routes makkelijk en snel het festivalterrein op. Daarbij geldt wel nog steeds: niet alles kan mee het festivalterrein op. Wel revolutie, geen anarchie.

Geen paniek, de vijf schoorstenen blijven in de Lowlandsskyline en wijzen je de weg naar ons nieuwe, gigantische 24-uursgebied ArmadiLLow op Cape Lowlands. Hier kun je dag en nacht terecht om te chillen met een hapje, een drankje en muziek tot in de ochtend!

Meer weten? Check de video voor een rondleiding over het nieuwe terrein. #LL17: De toekomst begint vandaag! Welkom in de Free State of LLow!


KAARTVERKOOP
Een festivalticket kost €175,- (excl. servicekosten) voor drie dagen en nachten Lowlands, een plek op de camping en vervoer per pendelbus van/naar NS-station Dronten of Lelystad. Ook zijn er voordelige groepstickets beschikbaar (voor groepen van 10 personen) voor de Early Bird-prijs van €165,- (excl. servicekosten).

Parkeertickets, Camper Camping-tickets en NS Lowlands-treinretourtickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Liever vorstelijk met de bus? Met de bussen van Event Travel reis je goedkoop en gemakkelijk vanuit honderden opstapplaatsen in Nederland van en naar Lowlands.


BLIJF OP DE HOOGTE!
Blijf ook op de hoogte via Facebook, Twitter en Instagram en beluister alle bevestigde acts via de LL17 Playlist op Spotify.

 
     
 
     
     
Copyright © 2017 lowlands, Alle rechten voorbehouden.