Nieuwsbrief van 31-10-17 6:35:00
Online bekijken

Luchtdichte detailoplossingen voor één van de meest spraakmakende gebouwen van Amsterdam 

Prefab EPDM-detailoplossingen bij Pontsteiger

Het Pontsteigergebouw wordt zonder twijfel één van de meest spraakmakende gebouwen in Amsterdam. Om een gegarandeerde water- en luchtdichte schil te krijgen, zijn geprefabriceerde EPDM manchetten en membranen toegepast bij de gevelelementen en inpandige balkons.

Luchtdicht bouwen met Plaka vloeibaar rubber 

De eisen die aan gebouwen worden gesteld op het gebied van luchtdichtheid worden steeds strenger, waardoor de behoefte naar praktische oplossingen voor het luchtdicht afdichten van naden en kieren alsmaar toeneemt.
Plaka Nederland introduceert met Plaka vloeibaar rubber een snelle, flexibele en duurzame oplossing voor het vervaardigen van luchtdichte bouwaansluitingen.

Comfort en een gezond binnenklimaat door luchtdicht bouwen

Een gezond binnenklimaat creëren door luchtdicht renoveren. Hoe doe je dat bij bestaande bouw? Nieuwe woningen worden sinds een aantal jaren al zoveel mogelijk luchtdicht gebouwd. Gelukkig is er ook veel mogelijk bij bestaande bouw. Een comfortabel, veilig en gezond binnenklimaat is voor iedereen belangrijk.  

Luchtdichte zolderisolatie én decoratie in één combinatie

Een zolder luchtdicht na-isoleren is geen eenvoudige opgave.  Met de toepassing van SlimFix Deco wordt dit echter kinderspel. In slechts drie verwerkingsstappen is een zolder geïsoleerd, luchtdicht en esthetisch mooi afgewerkt. 

Beperk het energieverbruik met passief bouwen

Met de steeds strengere eisen ten aanzien van energiezuinig bouwen (verlaging van de EPC) wordt passief bouwen een steeds belangrijker item. Een passief gebouw heeft haar gebouwschil goed geïsoleerd. Wat er wordt vastgehouden gaat ook niet verloren. Om een gebouw passief te mogen noemen is het naast het isoleren met hoge Rc waarden belangrijk luchtdicht te bouwen

Speciale snelloopdeuren voor cleanrooms

Onder extreme omstandigheden levert uitstekende kwaliteit nog meer rendement op. De productie in geconditioneerde omgevingen is tegenwoordig voor veel ondernemingen noodzaak geworden. Een stijgend aantal aan gedefinieerde regels en normen vereisen betrouwbare speciale deuren voor cleanroom-toepassingen. 

De Kracht van de Combinatie speelt in op de toenemende vraag naar luchtdicht bouwen

De bouwwereld verandert in rap tempo. Luchtdicht bouwen wordt tegenwoordig steeds belangrijker vanwege de strenger wordende energieprestatiecoëfficiënt (EPC)-normen in het Bouwbesluit. Zo is de EPC-norm per 1 januari 2015 verlaagd naar 0,4. Luchtdicht bouwen zorgt voor minder energieverbruik en minder uitstoot van CO2.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.