Nieuwsbrief van 31-5-18 6:14:00
Online bekijken

Luchtdicht bouwen sluit naadloos aan op aangescherpte EPC

Luchtdichte oplossingen in een handomdraai

Energiezuinige en energie neutrale gebouwen hebben de toekomst. Vanuit de overheid wordt een steeds strenger beleid gevoerd ten aanzien van energiezuinig bouwen. De EPC-norm wordt steeds verder aangescherpt en vanaf 2020 moeten alle nieuwbouw gebouwen nagenoeg energie neutraal zijn. Luchtdicht bouwen levert een belangrijke bijdrage aan het realiseren van deze doelstelling. EPDM biedt u hierbij de helpende hand!

Comfort in zomer én winter door passende isolatie

Comfort gaat niet alleen over koude buiten en warmte binnen houden in de winter maar ook over het voorkomen van teveel warmte in je huis in de zomer, die vervolgens geen uitweg kan vinden. Die warmte is op dit moment actueel.  Bij slechte isolatie komt de warmte makkelijk binnen en blijft deze lang hangen. In het ergste geval kom je thuis in een sauna.

Luchtdicht bouwen

Om in te spelen op de steeds strengere eisen ten aanzien van energiezuinig bouwen (verlaging van de Energieprestatie coëfficiënt) heeft UNILIN Insulation een luchtdicht daksysteem ontwikkeld dat ruimschoots voldoet aan de hoogste luchtdichtheidsklasse.
Meer informatie over isolatie op de themapagina Isolatie

Slim en slank isoleren met de robuuste kwaliteit van baksteen

E-Board® is een gecertificeerd isolatiesysteem voor de renovatie, transformatie en nieuwbouw van gevels. Het bestaat uit een beproefd systeem van EPS-HR200 isolatiepanelen, bevestigingsmaterialen en keramische steenstrippen. Dit zorgt voor een complete oplossing voor vele geveltechnische vraagstukken.

SlimFix® Deco decoratieve binnenisolatie voor het renoveren of na-isoleren van hellende daken

SlimFix® Deco kan worden geplaatst tussen de gordingen met een minimale hoogte van 90 mm (105 mm bij SlimFix® DecoBio) tot een maximale afstand van 1,6 meter (1,27 meter bij SlimFix® DecoBio). SlimFix® Deco is toepasbaar bij ongeïsoleerde, waterdichte hellende daken die niet voorzien zijn van een dampremmende laag.

Afdichtingstapes voor waterdichte, dampdichte en/of luchtdichte naden, kieren, voegen en scheuren

Plaka Nederland biedt een serie kwalitatief hoogwaardige afdichtingstapes voor een waterdichte, dampdichte en/of luchtdichte afwerking van naden, kieren, voegen en scheuren. Zelfklevend met hoge kleefkracht, hoge rekbaarheid, hoge scheurbestendigheid, duurzaam, makkelijk te verwerken.

Kingspan TEK Bouwsysteem

Kingspan TEK® is leverancier van een hoogwaardig geïsoleerd bouwsysteem dat bestaat uit samengestelde constructieve panelen voor wanden en daken. De panelen worden gekoppeld met uniek geïsoleerde verbindingsveren waardoor een koudebrugarme isolatieschil ontstaat. Het Kingspan TEK® Bouwsysteem combineert energie-efficiëntie met een snelle bouwdoorlooptijd en slank bouwen met meer gebruiksvloeroppervlakte.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.