Praat mee over toekomst Nederlandse Luchtvracht

Beste  ,  

De Nederlandse luchtvracht staat in de spotlight. De discussie over de toekenning van slots is van grote invloed en brengt aanzienlijke gevolgen met zich mee. Tijd dat er actie wordt ondernomen. Tijdens het Luchtvrachtcongres 2019 gaat Nieuwsblad Transport samen met toonaangevende verladers, vervoerders, afhandelaars en expediteurs in gesprek met de politiek. Laat van u horen op 28 november in Claus Park Collection, Hoofddorp. 

Komt de oplossing uit Den Haag?
De marktpositie van Schiphol, de local rule en de nieuwe luchtvrachtnota komen uitgebreid aan bod. Hier twee onderdelen uitgelicht, het volledige programma vindt u op de website. 

Kopstukken Nederlandse luchtvracht in gesprek

Lars Droog, Maaike van der Windt, Maarten van As & Jos van Roeven
Vooraanstaande partijen gaan met elkaar het gesprek aan. Wat is er nodig om het vrachtvervoer en daarmee de marktpositie van Schiphol weer op de rails te krijgen?
Evofenedex, Schiphol, ACN en Maastricht Aachen Airport wagen zich aan deze delicate kwestie. Lees meer...



Specialist aan het woord
Floris de Haan, Erasmus Universiteit 
Als senior onderzoeker luchtvaart richt Floris de Haan zich op complexe vraagstukken waar de luchtvaartindustrie voor staat. Hij adviseert overheden, luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en andere partijen actief in luchtvaart. Deze dag deelt hij zijn visie op de sector. Lees meer...

 

  


Praat mee over de toekomst van de Nederlandse luchtvracht!
Met hoogstaande sprekers, scherpe stellingen en een inhoudelijk debat belooft het een invloedrijke dag te worden. Mis het niet, registreer nu

Ik hoop u op donderdag 28 november in Claus Park Collection, Hoofddorp te mogen verwelkomen.

 

Met vriendelijke groet, 

Larissa van Heiningen | Nieuwsblad Transport
Project Manager Events
E. larissa.van.heiningen@nieuwsbladtransport.nl
T. +31 6 57 76 40 13

 
 
Organisatie  

Sponsoring Luchtvrachtcongres 2019
Heeft u interesse om sponsor te worden van het Luchtvrachtcongres 2019? Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u. 
Ons adres is:
ProMedia NT
Paul Krugerstraat 181
3072 GJ Rotterdam