En exclusief voor jou: dagjes uit met korting! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  Bekijk hier de online versie
Osias (4) wordt gewogen (Centraal-Afrikaanse Republiek)
Beste meneer/mevrouw ,
 

De Centraal-Afrikaanse Republiek (CAR) is weinig in het nieuws, maar het is voor de kinderen die er wonen de slechtst mogelijke plek op aarde. Toch gloort er voor hen hoop dankzij een vredesakkoord.

Als de vrede inderdaad doorzet, zal het nog lang duren voordat het echt beter gaat in de CAR. Het aantal ondervoede kinderen is er bijvoorbeeld torenhoog. In een podcast vertellen we er meer over. Daarin komt bijvoorbeeld de vierjarige Osias aan bod, die net op tijd hulp kreeg in het enige kinderziekenhuis van het land.

Luister de podcast   Meer over de CAR
Deelnemers aan het UNICEF Kinderrechten Debattoernooi 2018 bekijken het Kinderrechtenverdrag.
 
Praten als Brugman
 
Leerlingen in de onderbouw van vmbo, havo en vwo kunnen op 13 april meedoen aan het UNICEF Kinderrechten Debattoernooi van UNICEF en het Nederlands Debat Instituut.

Tijdens dit unieke evenement leren de deelnemers meer over hun rechten en kunnen ze tegelijkertijd hun debattechnieken aanscherpen. De winnende debatteams nemen het op Kleine Prinsjesdag tegen elkaar op in een spetterende finale in de Ridderzaal.
lees meer   meedoen
Koningin van de Jeugd Chris Heidstra in de Ridderzaal.
 
Wie volgt Chris op?
 

Stel je voor: jouw (klein)kind, neefje, nichtje of leerling leest een zelfgeschreven Troonrede voor in de Ridderzaal! Als hij of zij meedoet aan de verkiezing van de Koning(in) van de Jeugd, zou dat zomaar kunnen gebeuren.

Voordat Chris - de huidige Koningin - haar kroon kan overdragen, moeten haar opvolgers in spe meedoen aan een koninklijke sollicitatieprocedure. De finale is op 13 april tijdens het UNICEF Kinderrechten Debattoernooi.

lees meer   over de procedure
Jeroen Pauw op Sint-Maarten
 
Pauw blikt terug op Sint-Maarten
 

Hoe gaat het met Sint-Maarten? Ruim een jaar nadat orkaan Irma op het eiland toesloeg, reisde Jeroen Pauw ernaartoe om dat uit te zoeken.

Je kunt zijn programma 'Pauw op Sint-Maarten' terugkijken op NPO Start. Ook UNICEF komt (even) in de uitzending voorbij. Op onze website kun je lezen wat wij op Sint-Maarten voor de kinderen doen.

Kijk Pauw op Sint-Maarten   Wat doet UNICEF?
Ga met korting op stap met Cadeauspecials en Vrijetijd.nl.
 
Met korting op stap
 

CadeauSpecials heeft speciaal voor UNICEF een aantal dagjes uit geselecteerd. Je kunt bijvoorbeeld een rondvaart maken door Amsterdam, naar Plopsaland of op de scooter door Twente.

Vermeld bij het boeken actiecode DUC7E4GH, dan krijg je een korting die kan oplopen tot maar liefst 50 procent.

Boek nu   Naar de uitjes
En? Wat vind je van deze e-mail?
 
Unicef
     
Legal Disclaimer   Contact opnemen
     
Gegevens wijzigen   Afmelden