Grijze babyzeehonden | Biddende ruigpootbuizerds | Arrangement: winterwandelen Hof Espelo
NOOIT MEER SLAPEN

NOOIT MEER SLAPEN

Roots zocht uit: zijn er dieren die nooit slapen? Die zelfs geen dutje doen?
Roots
Grijze zeehonden
WINTERBABY'S OP HELGOLAND

Natuurfotograaf Edwin Giesbers trotseert zware zeeën en snijdende winterkou om een bijzondere gebeurtenis mee te maken: de geboorte van grijze zeehonden op het onbewoonde eiland Düne. Voor Roots schreef hij zijn belevenissen op.
Beeld: Edwin Giesbers

Roots
Nu te zien
BIDDENDE RUIGPOOTBUIZERDS

De afgelopen dagen zijn er op diverse plekken ruigpootbuizerds gespot. Je herkent deze roofvogels vrij eenvoudig: ze hebben een zwarte rand aan hun witte staart en ze bidden vaak: dan hangen ze al fladderend stil in de lucht, op zoek naar een prooi. Maar waar komen deze ruigpootbuizerds ineens vandaan?
Foto: Marcel van Kammen

Roots
Nieuwe podcast
VOGELMUZIEK

Roots heeft een nieuwe podcast gelanceerd: Notenkrakers. Ben jij een natuurliefhebber die meer wil weten over vogels en de geluiden die ze maken? In de podcast Notenkrakers nemen we je mee in de wereld van de tjilpende, zingende, piepende en kwakende vogels. De eerste aflevering gaat over kraanvogels.

Roots
Verse winterwandeling
HOF ESPELO

In de ommelanden van Hengelo en Enschede ligt een verborgen coulisselandschap waarin het Lonnekermeer en Hof Espelo de hoofdrol opeisen. Roots stippelde er een verrassende winterwandeling uit. En met de Roots-aanbieding in b&b Erve Grootenhuys maak je er een compleet wandelweekeinde van.
Foto: Ernst Kremers

Aanbieding
3X ROOTS PLUS AGENDA OF SCHEURKALENDER

Wil je natuurmagazine Roots eens uitproberen? Dan hebben we nu een mooie aanbieding: 3x Roots plus de Roots Scheurkalender 2020 of de Roots Natuuragenda 2020 naar keuze.

De full colour scheurkalender biedt dagelijks een fascinerend natuurweetje.
De natuuragenda staat vol met prachtige foto's, allemaal gemaakt door lezers van Roots.

Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!

Roots
Roots
Mist fotograferen doe je zo
WEG MET DIE GRIJZE BEELDEN

Herken je dat? Zie je een mooi landschap met mist, blijkt eenmaal thuis je foto helemaal grauw en grijs. In de online-serie Zo fotografeer je… legt Bert Faber uit hoe je wel mooie herfstfoto's met mist kunt maken.
Foto: Bert Faber

Roots
Collector's items
LIEFDE VOOR NATUURVONDSTEN

De fascinatie van Roots-redacteur Paul Böhre voor bijzondere natuurvondsten kent nauwelijks grenzen. Het tijdschrift Seasons interviewde hem over zijn enorme collectie veren, schedels, vlindervleugels en nog veel meer.
Foto: Ernie Enkelaar

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer