Je wekelijkse FietsActief-nieuwsbrief vol fietsinspiratie
GRATIS STREEKGIDS

GRATIS STREEKGIDS

Bij iedere FietsActief: uitneembaar streekgidsje mét route. Leuk om te bewaren!
 
FietsActief
Eindelijk tijd voor...
Fietsonderhoud

Houd je van fietsen, dan weet je hoe fijn het is als je fiets het goed doet en soepel loopt. Een beetje liefhebber doet dan ook aan fietsonderhoud en verzorgt zijn of haar karretje regelmatig. Vijf eenvoudige tips waar je een eind mee komt.

FietsActief
Fietsvaardigheid
Oefening baart kunst

Het kan heel eenvoudig en is echt leuk om af en toe te testen en te oefenen: je fietsvaardigheid. Want hoe is het gesteld met je evenwicht of stuurkunsten? Hoe langzaam kun jij rijden zonder om te vallen? En wat is dé truc om niet die zwengel te maken als je achterom kijkt?

FietsActief
Anderhalve meter
Hoe goed gaat dat op de fiets?

Afstand houden op de fiets: hoe goed gaat dat jou af? En hoe goed heb je het idee dat het andere fietsers afgaat? Onze eigen ervaring is dat het nog best lastig kan zijn om die 1,5 meter rondom aan te houden. Ook als je zelf de richtlijn zo optimaal mogelijk aanhoudt.

FietsActief
Aanbieding: 3x FietsActief + tijdschriftenpakket voor € 18,75
Lekker lezen óf op pad met FietsActief

Ben je wel toe aan wat leesplezier? Met deze mooie aanbieding krijg je volop (fiets)inspiratie. Geef jezelf (of een ander) een proefabonnement op FietsActief cadeau én ontvang 3 tijdschriften naar keuze, samen voor maar € 18,75. Stel je eigen tijdschriftenpakket samen, met keuze uit meer dan 10 verschillende titels. Van Kijk tot Roots, van delicious. tot Truckstar (bekijk HIER alle deelnemende titels).

Binnen een uur ontvang je per e-mail een unieke kortingscode waarmee je de 3 gratis tijdschriften naar keuze kunt bestellen. Het abonnement stopt automatisch.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer