Voor een ongeëvenaarde vakantie! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 Maak een afspraak | Bekijk de webversie

Luxe vakanties

Beste vakantieganger,

Heb je zin om jezelf eens helemaal in de watten te laten leggen? Trakteer jezelf op een luxe vakantie. Bij D-reizen maak je die zo fancy als je zelf wilt, met luxe hotels en resorts in verschillende prijsklassen. Of doe er nog een schepje bovenop en ervaar een echt VIP-gevoel in een ultiem luxe hotel. Dat wordt een vakantie om nooit te vergeten!

BEKIJK LUXE VAKANTIES

Luxe hotels

Balmy Beach resort Kemer

Turkse Rivièra | Turkije

Balmy Beach Resort Kemer *****

Dit adults only hotel is een stijlvolle oase van rust. Geniet jij van de zon bij het mooie zwembad, of upgrade je naar nóg meer luxe met je eigen swim-up kamer?

BEKIJK HOTEL
Lesante Classic Luxury Hotel en Spa

Zakynthos | Griekenland

Lesante Classic Luxury Hotel en Spa *****

Verwenmomentje nodig? Dit chique hotel op Zakynthos heeft uitgebreide wellnessfaciliteiten. Al is zonnebaden op het nabijgelegen strand óók niet verkeerd!

BEKIJK HOTEL

Nog meer luxe?

Ikos Porto Petro

Mallorca | Spanje

Ikos Porto Petro *****

De idyllische ligging, culinaire hoogstandjes, prachtige kamers… Dit wordt niet voor niets Mallorca’s beste en meeste luxe resort genoemd!

BEKIJK HOTEL
GRECOTEL Mykonos Blu

Mykonos | Griekenland

GRECOTEL Mykonos Blu *****

Zowel het interieur als de mooie ligging van dit boetiekhotel doen het geweldig op je vakantiefoto’s. Extra privacy? Kies voor een suite met privézwembad!

BEKIJK HOTEL

De overtreffende trap: Ultimate Luxury!

Atlantis The Palm

Dubai | V.A.E.

Atlantis The Palm *****

Dit iconische hotel heeft een topservice, een waterpark met 100+ glijbanen, 32 restaurants (waarvan enkele met MICHELIN-ster) en nog veel meer.

BEKIJK HOTEL
Hotel Kuredu Resort en Spa

Kuredu Island | Malediven

Hotel Kuredu Resort en Spa ****

Per watervliegtuig naar je privé-eiland vliegen, slapen in een waterbungalow, een yogales op het strand… Alles ademt hier luxe en exclusiviteit!

BEKIJK HOTEL
EK prijzenrad

Draai voor Oranje 🧡

Vier het EK met D-reizen en beproef jouw geluk met ons prijzenrad. Doe mee en maak kans op geweldige prijzen, zoals een reischeque of een oranje trolley!

DOE NU MEE!

D-reizen

Privacy statement

Profiel wijzigen

Pauzeren Afmelden

Contact

Volg ons