Hej John

Vi gi´r morgenmad og frokost på torsdag

Vi hylder alle håndværkere og giver morgenmad og frokost på torsdag den 11. marts – årsdagen for den første nedlukning af Danmark på grund af corona. 


Under hele nedlukningen har I nemlig været med til at holde Danmark kørende. Hårdt arbejde og lange dage i al slags vejr er hverdagskost for jer, men selv den sejeste håndværker har brug for at tanke ny energi. START torsdagen i STARK med rundstykker og kaffe, og få et værdibevis, du kan indløse til en lækker frokost hos Q8. Har du for langt til den nærmeste Q8? Så sørger vi for, at du får frokost alligevel. Hør hvordan i din lokale STARK. 

Lad dine kunder teste dørvalget, før de beslutter sig

For at gøre det lettere for boligejerne at finde den bedste dørløsning, har SWEDOOR udviklet et online-værktøj, som gør det nemt at teste forskellige yderdørsmodeller og -farver og se, hvilken dør der passer bedst til deres hustype. Vis dine kunder designværktøjet, så de kan teste dørvalget, inden de beslutter sig. 


Tilbud: Få op til 30% rabat 

Lige nu får du op til 30% rabat på alle facadedøre fra SWEDOOR. Se tilbuddet i avisen her - og kig forbi STARK og hør mere. 

Start byggeriet her - se tilbudsavisen

Tag et kig i marts måneds tilbudsavis og find masser af stærkt udstyr og byggematerialer til byggeriet. Tilbuddene gælder til og med 31. marts. 

tilbud lige nu

 
 
 

BOSCH ProCore GSR 18V Akku bore-/skruemaskine, m/batt. og lader

 
 

Pris i marts excl. moms 

1.596 DKK

Pris i marts incl. moms 

1.995 DKK

 
   
 
 
 
 

DEWALT DCN680N-XJ 18V 18GA stiftepistol

 
 

Pris i marts excl. moms 

2.196 DKK

Pris i marts incl. moms 

2.745 DKK

 
   
 
 
 
 

TJEP BC-60 beslagtromlesømpistol

 
 

Pris i marts excl. moms 

2.596 DKK

Pris i marts incl. moms 

3.245 DKK

 
   
 
 
 
 

IRWIN-håndsav universal

 
 

Pris i marts excl. moms 

76 DKK

Pris i marts incl. moms 

95 DKK

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: