Wanneer ga jij naar Amerika?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Amerika reizen van juli!
 
Op zoek naar je volgende reisbestemming in Amerika? Bekijk onze top 10 reizen en laat je verrassen! Van de rotsige bergen in het westen tot de historische steden in het oosten, onze selectie biedt voor ieder wat wils. En voor een extra dosis reisinspiratie, check onze reistip: de top 5 roadtrip stops langs de kust van Californië! 🌊🚗
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis California Dreamin’
Vanaf € 1.925 - excl vlucht
Met Riksja Amerika ontdek je de magie van de Amerikaanse westkust in je eigen tempo. Begin je avontuur in het kleurrijke San Francisco, waar je met een local de geheimen van Chinatown ontrafelt. Rijd langs de betoverende Highway 1 en geniet van verblijven in sfeervolle kustmotels en elegante stadshotels. Ervaar de glamour van Los Angeles en de rust van Santa Barbara, gevolgd door een rit over de historische Route 66 naar de adembenemende Grand Canyon, waar je midden in dit natuurwonder overnacht. Sluit je reis af in het glinsterende Las Vegas, de stad die nooit slaapt.
Bekijk deze 15-daagse reis
Groepsreis West-Amerika
Vanaf € 4.095 - incl vlucht
Avontuur en natuur met Djoser in het Westen van Amerika. Deze reis biedt de ultieme mix van levendige steden en adembenemende natuur. Begin je avontuur in het pittoreske San Francisco, waar je de beruchte Alcatraz gevangenis kunt verkennen of de iconische Golden Gate Bridge kunt bewonderen vanuit het Golden Gate Park. Ervaar de glitter en glamour van Las Vegas, waar je je geluk kunt beproeven in de wereldberoemde casino's en de extravagante shows kunt bijwonen. Tijdens deze reis breng je een bezoek aan vijf nationale parken, waaronder het adembenemende Yosemite Nationaal Park, de indrukwekkende Grand Canyon en de kleurrijke rotsformaties van Bryce Canyon.
Bekijk deze 22-daagse reis
 
 
Fly Drive Magisch Florida Superior
Vanaf € 2.865 - excl vlucht
Ontdek Florida met 333travel tijdens een spectaculaire reis. Start je avontuur in Orlando, de themaparken hoofdstad van de wereld. Laat je betoveren door de magie van Walt Disney World® en ervaar de filmische wonderen van Universal Studios®. Rijd daarna langs de kust naar het serene Siesta Key, beroemd om zijn oogverblindende witte poederstranden en ontspannen sfeer. Florida is niet alleen gezegend met prachtige stranden, maar ook met adembenemende natuur. Verken het wereldberoemde Everglades National Park, waar je de wilde schoonheid van de natuur kunt ervaren. Stap aan boord van een spannende airboat en ontdek de moerassen op een unieke en avontuurlijke manier. 
Bekijk deze 16-daagse reis
Autorondreis The Ultimate Southwest USA Experience
Vanaf € 5.499 - incl vlucht
Beleef de ultieme bucketlistreis door Amerika met Tenzing Travel! Begin je avontuur in het bruisende San Francisco, waar je de stad kunt verkennen vanuit een historische kabeltram en de Golden Gate Bridge kunt bewonderen. Spring op de fiets en ontdek de charme van deze iconische stad op twee wielen. Vanuit San Francisco rijd je over de wereldberoemde Highway 1, langs schitterende uitzichten en historische plaatsen. Laat je betoveren door de adembenemende kustlijn en stop voor een onvergetelijke zonsopkomst in Joshua Tree National Park. Ervaar het wilde westen in Monument Valley, waar de indrukwekkende rotsformaties je terug in de tijd voeren.
Bekijk deze 25-daagse reis
 
 
Autorondreis Swingin' Deep South & Florida
Vanaf € 2.900 - excl vlucht
Van Verre Reizen nodigt je uit om de ultieme reis te maken die je meeneemt van het zwoele diepe zuiden naar de stralende kusten van Florida! Begin je reis in de bruisende straten van New Orleans. Verken de majestueuze antebellumhuizen in Natchez voordat je de muzikale hartslag van Memphis en Nashville voelt. Ontdek de verborgen schatten van de Great Smoky Mountains voordat je wordt betoverd door de historische charme van Charleston, Savannah en St. Augustine. Sluit je reis af met ontspanning en verwennerij op de adembenemende stranden van Florida en het levendige Miami.
Bekijk deze 22-daagse reis
Camperreis Kids Go West
Op aanvraag 
Stap samen met je gezin in het avontuur van je leven met Tioga Tours! Ga op avontuur door Zuidwest-Amerika en laat je betoveren door de overweldigende natuur, bruisende steden en ontspannen stranden. Verken de diepten van de Grand Canyon, bewonder de schoonheid van Zion National Park en geniet van de levendige sfeer van San Francisco. Met flexibele routes en de vrijheid om je reis aan te passen, is deze camperreis perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur en ontdekking.
Bekijk deze 23-daagse reis
 
 
Natuurreis Door het Authentieke Onbekende Florida
Vanaf € 2.399 - excl vlucht
Ontdek het authentieke Florida met SNP Natuurreizen! Vergeet de clichés en stap in een wereld van natuurlijke wonderen en onontdekte schatten. Zwem in de kristalheldere bronnen van het Ocala Forest, wandel langs de schilderachtige Suwannee River en spot majestueuze kraanvogels en bisons op Paynes Prairie. Fiets door het hart van 'croc-country' in de Everglades en verken de Ten Thousand Islands Wildlife Refuge per kajak. Beleef de magie van Wakulla Springs en proef verse zeevruchten aan de pier van Everglades City.
Bekijk deze 15-daagse reis
Groepsreis Rocky Mountain Frontiers
Vanaf € 3.949 - incl vlucht
Verken de adembenemende schoonheid van Amerika met AmerikaPLUS! Van de majestueuze Rocky Mountains tot het iconische Mount Rushmore, en van de geothermische wonderen van Yellowstone tot de surrealistische landschappen van Arches en Canyonlands, deze reis zit boordevol hoogtepunten. Geniet van de betoverende vergezichten in Bryce Canyon, ervaar de wonderen van Yosemite National Park en ontdek de levendige energie van Las Vegas. Sluit je avontuur af in het charmante San Francisco.
Bekijk deze 16-daagse reis
 
 
Familiereis Hawaii
Vanaf € 16.700 - incl vlucht
Dompel jezelf onder in de betoverende pracht van Hawaii met Tico Reizen! Verwen je gezin met een onvergetelijke reis naar dit paradijselijke stukje van de Verenigde Staten. Jouw avontuur begint op Big Island, het hart van Hawaii, waar de majestueuze actieve vulkanen wachten om ontdekt te worden. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de kracht van Moeder Natuur ervaart in al haar glorie. Vervolgens reis je verder naar Maui en Kauai, waar weelderige jungle en exotische stranden op je wachten.
Bekijk deze 23-daagse reis
Familiereis Cruisen van Oceaan naar Woestijn
Vanaf € 2.360 - excl vlucht
Riksja Family Amerika nodigt je uit om mee te gaan op gezinsavontuur in Amerika. Ontdek samen de natuurlijke pracht van de Verenigde Staten terwijl je langs adembenemende kustwegen reist, door ruige woestijnlandschappen trekt en deelneemt aan avontuurlijke excursies zoals beachcruisen en mountainbiken. Met gezinsvriendelijke accommodaties en een ontspannen tempo is deze reis de perfecte manier om onvergetelijke herinneringen te creëren met je dierbaren. 
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Amerika reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel