Wanneer ga jij naar Midden-Amerika?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Midden-Amerika reizen van juni!
 
Ga je mee op een reis naar Midden-Amerika? Laat je inspireren door onze top 10 veelzijdige reizen die je de verborgen parels van deze regio laten zien. Van de mystieke Maya-tempels in Mexico tot de ongerepte natuurparken in Nicaragua, deze reizen zijn een ware belevenis. En wij hebben dé reistip voor jou: Caye Caulker in 4 dagen 🌺
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Cuba Good Old Time(r)s
Vanaf € 1.065 - excl vlucht
Ontsnap naar het kleurrijke hart van het Caribisch gebied met Riksja Cuba! Verken te paard of te voet de uitgestrekte tabaksplantages en beleef het authentieke Cubaanse plattelandsleven. Bezoek het indrukwekkende mausoleum en museum van de legendarische Che Guevara en duik dieper in de geschiedenis van dit bijzondere land. Sluit je avontuur af op een hagelwit zandstrand, waar je kunt ontspannen en genieten van de zon en de zee.
Bekijk deze 14-daagse reis
Groepsreis Costa Rica & Panama
Vanaf € 3.595 - incl vlucht
Beleef een onvergetelijke rondreis door Costa Rica en Panama met Djoser! Begin je reis bij het iconische Panamakanaal en laat je imponeren door dit wonder van techniek. Vervolg je avontuur met een verfrissende duik in de levendige onderwaterwereld van Bocas del Toro, waar kleurrijke koralen en tropische vissen op je wachten. Na deze schitterende ervaring steek je de grens over naar het schilderachtige Costa Rica. Ontspan op de idyllische stranden van Cahuita, waar de natuurlijke schoonheid je zal betoveren.
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
Busreis Mexico Klassieke Hoogtepunten
Vanaf € 1.499 - excl vlucht
Reis naar het hart van Mexico met Evaneos! Begin je avontuur in het bruisende Mexico City, waar elke hoek een nieuw verhaal vertelt. Geniet van de levendige straten, historische gebouwen en de heerlijke lokale keuken. Maak gebruik van het comfortabele eersteklas openbaar vervoer om jezelf moeiteloos door het land te verplaatsen. Ontdek de rijke historie en cultuur van steden zoals Puebla en Oaxaca. En tot slot, laat je verwennen door de zon op de adembenemende Caribische stranden van het Yucatan-schiereiland. 
Bekijk deze 15-daagse reis
Groepsreis Nicaragua en Costa Rica
Vanaf € 2.999 - incl vlucht
Boek nu jouw avontuurlijke reis naar Nicaragua en Costa Rica met Sawadee. Deze avontuurlijke reis begint en eindigt in het weelderige Costa Rica, een land waar de natuur in volle glorie te bewonderen is. Stel je voor: wandelen door dichte regenwouden, luiaards spotten in de bomen, en kleurrijke vogels zien fladderen boven vulkanische meren. Je reis vervolgt zich naar het betoverende Nicaragua, waar de tijd lijkt stil te staan in de charmante koloniale steden en dorpjes. Ontdek de rijke geschiedenis en cultuur terwijl je door de geplaveide straten van Granada en León wandelt.
Bekijk deze 22-daagse reis
 
 
Rondreis Maya Ruïnes, Jungletocht en Stranden
Vanaf € 3.199 - incl vlucht
Ga mee op een onvergetelijke reis met Vamonos Travels en ontdek de wonderen van Mexico, Guatemala en Belize!  Begin je avontuur op Isla Holbox, een verborgen juweel in Mexico. Hier kun je ontsnappen aan de massa en genieten van de rust en ruimte. Vervolgens neem je een duik in de rijke cultuur van de Maya-indianen op het vasteland. Bewonder hun kleurrijke kleding en maak kennis met hun eeuwenoude tradities. Het avontuur gaat verder in Guatemala, waar je een spannende jungletocht vol verrassingen maakt. Sluit je reis af op de prachtige stranden van Caye Caulker in Belize.
Bekijk deze 23-daagse reis
Privéreis De Mooiste Nationale Parken van Costa Rica
Vanaf € 1.967 - excl vlucht 
Ontdek de verborgen schatten van Costa Rica met SNP Natuurreizen! Laat je betoveren door de natuurlijke pracht van het Tenorio National Park, waar de helderblauwe rivier Celeste je betovert met zijn schoonheid. Ontwaak in je tented-lodge nabij Ojochal en verken het Marino Ballena National Park, waar dolfijnen en bultruggen je begroeten. Verlies jezelf in de weelderige wildernis van Nationaal Park Corcovado, waar zeldzame tapirs en kleurrijke vogels je pad kruisen. Met een comfortabele 4x4 huurauto en een uitgebreid routeboek vol tips, dompel je je onder in het échte Pura Vida-gevoel van Costa Rica!
Bekijk deze 15-daagse reis
 
 
Privéreis Guatemala en Belize
Vanaf € 2.668 - excl vlucht
Duik in de kleurrijke culturen en adembenemende landschappen van Guatemala en Belize met Better Places! Begin je reis in het historische Antigua, waar elke straat een verhaal vertelt. Beklim de Pacaya vulkaan en zie de wereld van bovenaf. Dwaal door de levendige markten van Chichicastenango en bewonder de traditionele ambachten. Laat je verbazen door de machtige tempels van Tikal, gehuld in het weelderige groen van het regenwoud. Ontspan op de zandstranden van Caye Caulker en laat je betoveren door de kleurrijke koraalriffen. Sluit je reis af met een vleugje Caribische charme aan de oevers van Rio Dulce.
Bekijk deze 23-daagse reis
Luxe Reis Panama
Vanaf € 13.500 - incl vlucht
Met Tico Reizen ontdek je de schatten van Panama in luxe en comfort. Begin je reis met vol avontuur in de nabijgelegen jungle van Soberanía National Park en bewonder de technische pracht van het Panamakanaal. Vervolg je reis naar de betoverende archipel van Bocas del Toro, waar de Nayara Bocas del Toro op je wacht met haar weelderige Pool Villa's. Van daaruit word je meegenomen naar de groene heuvels van Boquete voor een onvergetelijke dagtour en culinaire ervaring. Ontspan daarna aan de idyllische Pacifische kust en verwen jezelf met een verblijf in een exclusief resort op een privé-eilandje. 
Bekijk deze 15-daagse reis
 
 
Familie Fly Drive Op Avontuur in Swingend Cuba
Vanaf € 1.629 - excl vlucht
Pak je koffers en stap in het authentieke Cuba met 333travel. Begin je avontuur in de levendige straten van Havana, waar je zowel te voet als in een klassieke Amerikaanse auto door de tijd reist. Verken de betoverende Viñales-vallei, waar de beroemde mogotes en tabaksboerderijen op je wachten. Kies voor een avontuurlijke zipline-ervaring of verken de weelderige natuur te paard. Laat je verwonderen door het ecologisch biosfeerreservaat van Las Terrazas. Ontdek Cienfuegos en Trinidad, proef de rijke geschiedenis en maak een onvergetelijke boottocht door de baai van Jagua.
Bekijk deze 15-daagse reis
Familiereis Van Jungletempels naar Schildpadbaai
Vanaf € 1.490 - excl vlucht
Laat je betoveren door de magie van Mexico met Riksja Family Mexico! Verlies jezelf in de prachtige koloniale charme van Valladolid, bewonder de majestueuze piramides van Chichen Itza en ontdek de verborgen schatten van de jungle in Palenque. Geniet van exclusieve excursies zoals kajakken op heldere meren, een betoverende wandeling door de jungle en een ontmoeting met de mysterieuze krokodillen van Rio Lagartos. Sluit je dagen af met ontspanning aan de serene stranden van Bacalar en Akumal.
Bekijk deze 19-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Midden-Amerika 
bestemming niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel