Wanneer ga jij naar Indonesië?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Indonesië reizen van juli!
 
Heb je zin in een onvergetelijke reis naar Indonesië? Bekijk dan onze top 10 reizen die je niet mag missen! Laat je verrassen door de prachtige landschappen en unieke ervaringen die Indonesië biedt. En wij hebben dé reistip voor jou: 5 Must-do's op de Gili-eilanden 🌊
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Bali en Lombok
Vanaf € 1.460 - excl vlucht
Met Riksja Indonesië beleef je een onvergetelijke rondreis naar Bali en Lombok. Bali betovert met zijn unieke hindoeïstische cultuur, die overal zichtbaar is in de talloze kleine tempels en bloemoffertjes. Op Nusa Lembongan, een klein eiland voor de kust van Bali, wandel je over de mooiste kustpaden langs mangrovebossen, zeewierboerderijen en serene stranden. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van de rust. Lombok, het minder toeristische broertje van Bali, biedt een authentieke ervaring. Verken pittoreske dorpjes, bewonder de groene rijstvelden en maak kennis met de hartelijke lokale bevolking. Sluit je reis af op de paradijselijke Gili eilanden.
Bekijk deze 19-daagse reis
Groepsreis Kleine Sunda-Eilanden
Vanaf € 3.295 - incl vlucht
Ontdek de betoverende Kleine Sunda-eilanden met Djoser. Deze reis combineert de minder bekende parels van de Kleine Sunda-eilanden met de beroemde trekpleisters Bali en Lombok. Van dichtbeboste vulkanen en bizar gekleurde kratermeren tot tropisch regenwoud en schitterende stranden met koraalriffen waar je kunt snorkelen en duiken, deze eilanden hebben het allemaal. Een absoluut hoogtepunt van de reis is de driedaagse boottocht waarmee je de afgelegen eilanden verkent en een bezoek brengt aan de indrukwekkende Komodovaraan. 
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
Privéreis Verborgen Plekken op Bali en Lombok
Vanaf € 1.219 - excl vlucht
Ervaar het ultieme avontuur in Indonesië met Evaneos! Laat je meevoeren door de magie van Bali en Lombok, twee van Indonesië's meest betoverende eilanden. Ontdek verborgen plekken waar slechts weinigen komen en beleef onvergetelijke momenten. Begin je reis in het schilderachtige Ubud, waar je bij een lokale familie de geheimen van de Balinese keuken leert kennen. Bereid traditionele gerechten met verse, lokale ingrediënten en proef de authentieke smaken van Bali. Op Lombok wacht een wereld van natuurlijke schoonheid op je. Sluit je reis af met pure ontspanning op de idyllische stranden van Gili Air. 
Bekijk deze 13-daagse reis
Individuele Rondreis Highlights Java en Bali
Vanaf € 1.544 - excl vlucht
Beleef een onvergetelijke reis door Java en Bali met 333travel! Deze individuele rondreis neemt je mee naar het hart van Indonesië, waar je het koloniale verleden en de adembenemende natuur zult ontdekken. Start in het bruisende Jakarta en vervolg je weg naar de serene botanische tuinen van Bogor en de schilderachtige theeplantages richting Bandung. Laat je betoveren door de spectaculaire vulkanen, kratermeren en rijstvelden onderweg. In het charmante Yogyakarta, het culturele epicentrum van Java, bezoek je het wereldberoemde Borobudur tempelcomplex en de indrukwekkende Prambanan tempels.
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
Groepsreis Kalimantan
Vanaf € 3.899 - incl vlucht
Ga mee op een unieke ontdekkingsreis met Sawadee! Dit avontuur staat in het teken van uitgestrekte regenwouden, majestueuze orang-oetans, speelse neusapen en een ontmoeting met de traditionele lokale bevolking. Een hoogtepunt van de reis is een boottocht langs de meest traditionele Dayak stammen. Je reist per bus en je maakt regelmatig gebruik van een longboot om dieper de ongerepte natuur in te varen. Aan het eind van deze intense reis kun je heerlijk ontspannen op de betoverende Derawan eilanden. Geniet van het poederwitte zand en de azuurblauwe zee, en kom volledig tot rust.
Bekijk deze 22-daagse reis
Rondreis Sumatra, Bali en Nusa Lembongan
Vanaf € 2.100 - excl vlucht 
Maak een onvergetelijke reis naar Indonesië met Van Verre Reizen! Begin je avontuur op het adembenemende eiland Sumatra, waar de natuur op zijn mooist is. Ga tuben in het heldere water van Tangkahan en trek door de weelderige jungle op zoek naar de zeldzame orang-oetans. Ontdek de authentieke Batak-cultuur op het vulkanische eiland Samosir, midden in het schitterende Tobameer. Je avontuur vervolgt zich op het magische Bali, waar je kunt genieten van zonovergoten stranden, groene rijstvelden en de prachtige watervallen van Munduk. Eindig je reis op het idyllische eiland Nusa Lembongan.
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
Privéreis Ontmoetingen in de Archipel
Vanaf € 1.825 - incl vlucht
Droomreis naar Java en Bali met Vamonos Travels. Begin je reis in het culturele hart van Java, Yogyakarta, waar je wordt ondergedompeld in eeuwenoude tradities en prachtige architectuur. Verken de majestueuze Borobudur en het indrukwekkende Prambanan tempelcomplex voordat je door het adembenemende vulkaanlandschap naar Bali reist. Op Bali wachten weelderige rijstterrassen in Ubud en de serene stranden van Sanur. Sluit je dag af met een betoverende zonsondergang en geniet van de lokale kunstscènes en culinaire hoogstandjes. En ontdek de natuurlijke pracht van Pemuteran.
Bekijk deze 18-daagse reis
Boetiek Rondreis Indonesië
Vanaf € 3.080 - excl vlucht
Ervaar Indonesië als nooit tevoren met Local Hero Travel! Stap aan boord van een unieke boetiek rondreis door dit betoverende land. Laat je betoveren door de serene rust van kleinschalige boutique hotels, verscholen in de weelderige natuur. Geniet van een glas wijn met uitzicht op de majestueuze Borobudur, word wakker aan de voet van de indrukwekkende Bromo vulkaan, en vaar op je eigen privé boot langs de mysterieuze Komodo eilanden. Sluit je droomreis af op het paradijselijke Gili Asahan, waar zandstranden en azuurblauwe wateren je verwelkomen.
Bekijk deze 20-daagse reis
 
 
Familiereis Bali en Lombok
Vanaf € 1.215 - excl vlucht
Reis naar Bali en Lombok met Dimsum Reizen! Ontdek samen met je gezin de unieke mix van culturen en landschappen. Op Bali dompel je je onder in het kleurrijke hindoeïsme, met prachtige tempels en rituelen die overal zichtbaar zijn. Op Lombok ervaar je de rust en authenticiteit van het plattelandsleven in Bonjeruk, waar kinderen op fruitjacht gaan en ouders helpen bij lokale activiteiten zoals koffieoogsten en kooklessen. Geniet van ontspannen stranddagen, avontuurlijke wandelingen en magische snorkeltochten in de kristalheldere wateren.
Bekijk deze 18-daagse reis
Familiereis Tienerstreken in Tempelparadijs
Vanaf € 1.885 - excl vlucht
Tijd om jouw volgende gezinsavontuur te plannen met Riksja Family Indonesië! Surfen in het zuiden, fietsen door plattelandsdorpen in Ubud, en snorkelen langs de westkust om schildpadden en clownvissen te spotten, dit alles en meer staat op het programma. Maar je gaat ook off-the-beaten-path met een buggy door het groene binnenland bij Munduk en ontdekken traditionele tempels aan de oostkust. Sluit de reis af op de serene stranden van Nusa Lembongan, waar wit zand en sateetjes wachten terwijl je tieners genieten en je zelf ontspant. 
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Indonesië reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel