Wanneer ga jij naar Zuid-Afrika?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Zuid-Afrika reizen van juni!
 
Wil je binnenkort naar Zuid-Afrika reizen? Laat je inspireren door onze top 10 beste reizen naar dit diverse land! Geniet van avontuurlijke safari's, historische steden en adembenemende natuur. En wij hebben dé reistip voor jou: De 5 langste rivieren van Zuid-Afrika!
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
 
 
Rondreis Avontuurlijk Zuid-Afrika
Vanaf € 865 - excl vlucht
Ontdek het avontuur van Zuid-Afrika met Riksja Zuid-Afrika! Begin je reis met de schilderachtige Panoramaroute en ga op safari in het wereldberoemde Krugerpark. Overdag speur je naar de Big Five en 's avonds zet je je tent op tussen de dierengeluiden, waar je onder een fonkelende sterrenhemel van de Afrikaanse wildernis kunt genieten. Je avontuur gaat verder naar het unieke koninkrijk Swaziland, een waar paradijs voor 4x4-liefhebbers. Rijd door adembenemende bergwegen en geniet van spectaculaire uitzichten. Ontdek het wild in Hluhluwe voordat je koers zet naar de kust en de imposante Drakensbergen.  
Bekijk deze 17-daagse reis
Groepsreis Zuid-Afrika Nationale Parken
Vanaf € 3.295 - incl vlucht
Ervaar de wilde natuur van Zuid-Afrika als nooit tevoren met Djoser! Tijdens deze bijzondere natuurreis doorkruis je het iconische Krugerpark van noord naar zuid, zodat je de volledige diversiteit van dit park kunt ontdekken. Maar dat is slechts het begin van je avontuur! Je reist ook naar het betoverende Marakele Nationaal Park, waar je kunt genieten van het spectaculaire berglandschap en de rijke biodiversiteit. In het Pilanesberg Nationaal Park, gelegen in de krater van een uitgedoofde vulkaan, wacht je een unieke safari-ervaring.
Bekijk deze 18-daagse reis
 
 
Privéreis Safari's op Tsonga Bodem
Vanaf € 2.950 - excl vlucht
Beleef een onvergetelijk avontuur in Zuid-Afrika met Evaneos! Laat je betoveren door de ongerepte wildernis van het Kruger Park, waar je de Big Five van dichtbij kunt bewonderen. Reis door naar Swaziland en ontmoet de gastvrije lokale bevolking die je met open armen ontvangt. Ontspan vervolgens op de paradijselijke stranden aan de Indische Oceaan, waar het azuurblauwe water en het zachte zand je uitnodigen tot ultieme rust. Verken de unieke ecosystemen in St-Lucia, waar je zowel zoet- als zoutwaterdieren kunt spotten. Eindig je reis met een adembenemend uitzicht vanaf de toppen van de majestueuze Drakensbergen. 
Bekijk deze 16-daagse reis
Fly Drive Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht
Vanaf € 1.365 - excl vlucht
Boek nu jouw rondreis door Zuid-Afrika met 333travel. Na aankomst in Johannesburg ontvang je de volgende ochtend je huurauto en begint je avontuur. Start met de indrukwekkende Panorama Route in Mpumalanga. Bewonder de bijzondere rotsformaties van Blyde River Canyon, de Drie Rondavels, Bourke’s Luck Potholes en het spectaculaire uitzicht door God’s Window. In het Kruger Park beleef je een safari zoals je die nog nooit hebt meegemaakt en spot je de 'big five'. Vervolgens vaar je in St. Lucia tussen nijlpaarden en krokodillen.
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
Autorondreis Discover Magnificent Eastern South Africa
Vanaf € 3.999 - incl vlucht
Verken het avontuurlijke Zuid-Afrika met  Tenzing Travel. Begin je avontuur langs de adembenemende Panorama-route, waar spectaculaire uitzichten je zullen betoveren. Reis vervolgens naar het wereldberoemde Krugerpark en ga op zoek naar de Big Five in hun natuurlijke habitat. Voor een exclusievere safari-ervaring bezoek je het minder bekende Mkuze Game Reserve, waar je in alle rust kunt genieten van de prachtige fauna. Verken de majestueuze Drakensbergen te voet en ervaar de natuurlijke schoonheid van deze indrukwekkende bergketen.
Bekijk deze 17-daagse reis
Autorondreis Cape to the Falls
Vanaf € 4.320 - incl vlucht 
NBBS Reizen nodigt je uit op een onvergetelijke reis van Kaapstad naar Victoria Falls. Ontdek de adembenemende landschappen van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana, terwijl je langs majestueuze canyons, eeuwenoude rotstekeningen en uitgestrekte zandduinen reist. Laat je betoveren door de wilde dieren van Etosha National Park, de serene schoonheid van Okavango Delta en de overweldigende kracht van Victoria Falls. Dit is jouw kans om de wereld op een nieuwe manier te ervaren.
Bekijk deze 24-daagse reis
 
 
Groepsrondreis Noordelijk Zuid-Afrika en Swaziland 
Vanaf € 2.449 - incl vlucht
Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Zuid-Afrika met Sawadee! Ga mee op een reis door het noorden van Zuid-Afrika en Swaziland, waar je wordt getrakteerd op de adembenemende pracht van de Drakensbergen en de ongerepte kustlijnen verkent. Maak kennis met de boeiende cultuur van de Swati's en ga op zoek naar wilde dieren tijdens een opwindend safari-avontuur in het beroemde Krugerpark. Laat je zintuigen prikkelen door de schitterende natuur, de rijke tradities en het bruisende wildleven van dit fascinerende continent. 
Bekijk deze 14-daagse reis
Familiereis Zuid-Afrika
Vanaf € 1.600 - excl vlucht
Ga op avontuur met Van Verre Reizen naar het adembenemende Zuid-Afrika! Spring in een jeep, houd je verrekijker gereed en ontdek de majestueuze Big Five in hun natuurlijke habitat. Van het schilderachtige Dullstroom, waar je per paard de omgeving verkent, tot het mysterieuze St. Lucia, waar krokodillen op de loer liggen, elke hoek van Zuid-Afrika onthult een nieuw avontuur. Durf je de boot in te stappen voor een tocht langs adembenemende natuurlijke schoonheid? Je reis eindigt op het zonovergoten strand van Umhlanga, waar je kunt ontspannen en genieten.
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
Rondreis Zuid-Afrika Compleet
Vanaf € 2.349 - incl vlucht
Ontdek Zuid-Afrika's majestueuze diversiteit met Vamonos Travels! Begin je avontuur in Johannesburg en maak een betoverende reis door de adembenemende landschappen van Mpumalanga naar het charmante Hazyview. Kies je eigen route: adem de wilde lucht in van het wereldberoemde Kruger Park of ontdek de exclusieve game reserves langs de grenzen. Verken het traditionele Swaziland voordat je de ongerepte wildernis van Kwazulu Natal betreedt. Van spannende safari's tot ontspannen stranden, elke dag belooft een nieuwe ontdekking. Eindig je reis in het onvergetelijke Kaapstad, een stad vol leven, cultuur en natuurlijke pracht.
Bekijk deze 21-daagse reis
Privéreis Zulu’s, Zebra’s en Zeeën
Vanaf € 1.808 - excl vlucht
Verlies jezelf in de magie van Zuid-Afrika met SNP Natuurreizen. Laat je hart sneller kloppen terwijl je op safari gaat in het adembenemende Kruger National Park. Vaar over de Olifant's rivier, speur naar wilde dieren en luister naar de verhalen van ervaren rangers. Voel de opwinding van een avondsafari, waar de nacht gevuld is met mysterieuze geluiden en betoverende ontmoetingen. Ervaar de warmte van de Zuid-Afrikaanse gastvrijheid tijdens een lunch met een Swazi-gemeenschap en geniet van heerlijke Afrikaanse gerechten aan de oevers van de Treur rivier. Laat je betoveren door de kleurenpracht van de regenboognatie terwijl je de lagune van St. Lucia verkent en snorkelt in de kristalheldere wateren van Cape Vidal.
Bekijk deze 15-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Zuid-Afrika reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel