Wanneer ga jij naar Zuid-Amerika?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
De mooiste reizen naar Zuid-Amerika van juni!
 
Ben je van plan om Zuid-Amerika te verkennen? Laat je inspireren door onze top 10 spannende reizen van juni die je niet mag missen. Bezoek adembenemende landschappen en culturele hoogtepunten in de landen van dit prachtige continent. Bekijk ook onze essentiële reistip: 8 dingen die je niet mag vergeten voor je rondreis door Zuid-Amerika 🧳✈️
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Langs Highlights naar je Hangmat
Vanaf € 2.980 - excl vlucht
Ontdek het betoverende Brazilië met Riksja Brazilië en ervaar een reis vol hoogtepunten! Begin je avontuur in Rio de Janeiro, waar je met de fiets langs de beroemde stranden en door levendige wijken kunt rijden. Probeer ook zeker een caipirinha workshop voor een vleugje lokale flair. Bezoek de spectaculaire Iguaçu watervallen met een gids die je alles vertelt over dit natuurwonder. In de Amazone wacht een ware jungle-ervaring: spot kaaimannen, apen en kleurrijke papegaaien, en probeer je geluk met piranha vissen. De reis vervolgt naar het culturele hart van Brazilië, Salvador, en eindigt op de idyllische stranden van Itacimirim. 
Bekijk deze 17-daagse reis
Droomreis Drielandenhoek: Peru, Bolivia & Chili
Vanaf € 4.240 - excl vlucht
Laat Evaneos je meenemen op een onvergetelijke reis door Peru, Bolivia en Chili. Begin je reis in Peru, waar je de fascinerende Inca-cultuur kunt ontdekken. Bewonder de mystieke ruïnes van Machu Picchu, een van de zeven wereldwonderen, en laat je betoveren door de adembenemende uitzichten. Vervolg je avontuur in Bolivia en sta versteld van de immense zoutwoestijn, de Salar de Uyuni. Maak onvergetelijke foto's van het spiegelende landschap en ontdek de bizarre rotsformaties en kleurrijke lagunes vol flamingo's. Sluit je reis af in het prachtige Chili, waar je de rijke biodiversiteit kunt verkennen. 
Bekijk deze 23-daagse reis
 
 
Groepsreis Suriname
Vanaf € 2.795 - incl vlucht
Reis met Djoser naar het prachtige Suriname! Na een paar dagen in de hoofdstad duik je diep het tropisch regenwoud in. Je maakt onvergetelijke boottochten door weelderige rivieren en verblijft in knusse bungalows omgeven door pure natuur. Voor de echte avonturiers staat de beklimming van de Fredberg op het programma. Deze 380 meter hoge berg biedt een fantastisch panorama zodra je de top bereikt hebt, een uitzicht dat je nooit zult vergeten. In het Brownsberg Natuurpark wandel je tussen de indrukwekkende woudreuzen en kun je de roep van de brulapen horen, een ervaring die je dicht bij de ongerepte natuur brengt.
Bekijk deze 20-daagse reis
Rondreis Best of Patagonia
Vanaf € 4.199 - incl vlucht
Beleef het beste van Patagonië in één onvergetelijke reis met NBBS Reizen! Begin je avontuur in Santiago de Chile, waar je tijdens een uitgebreide stadstour de highlights van deze levendige stad ontdekt. Daarna reis je door naar het adembenemende Torres del Paine Nationaal Park, waar je geniet van de prachtige gletsjers, imposante bergen en kristalheldere meren. Je volgende stop is de imposante Perito Moreno gletsjer. Sluit je reis af in het bruisende Buenos Aires, waar je tijdens een fietstour door de verschillende wijken de unieke charme en cultuur van deze metropool ontdekt.
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
 
----- ADVERTENTIE -----
 
 
----- ADVERTENTIE -----
 
 
 
Groepsreis Colombia
Vanaf € 2.854 - incl vlucht
Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Colombia, georganiseerd door Sawadee, zul je het land van de meest aardige en gastvrije mensen ontdekken. Bezoek het imposante Andesgebergte, waar de bergen majestueus oprijzen en een adembenemend uitzicht bieden. Wandel door de charmante koloniale steden met hun kleurrijke gebouwen en rijke geschiedenis. Verken de weelderige koffiestreek en proef de beste koffie ter wereld direct van de bron. Ontspan aan de prachtige Caribische stranden, waar het turquoise water en de witte zandstranden je uitnodigen om te relaxen. 
Bekijk deze 21-daagse reis
Privéreis Avontuur van Colca tot Cusco
Vanaf € 1.669 - excl vlucht 
Ervaar de magie van Colombia met SNP Natuurreizen! Begin je reis hoog in de Andes, waar besneeuwde toppen de achtergrond vormen voor traditionele indiaanse dorpjes en eeuwenoude Inca-terrassen. Bewonder de krachtige condors hoog boven de Colca canyon en daal af naar een weelderige subtropische oase. In Cusco, de historische hoofdstad van Peru, verken je de prachtige mix van Inca- en Spaanse architectuur.
Bekijk deze 13-daagse reis
 
 
Autorondreis Meren en Nationale Parken
Vanaf € 3.500 - excl vlucht
Van Verre Reizen nodigt je uit om een reis te maken naar Chili en Argentinië. Begin je avontuur in het betoverende Buenos Aires, waar je de stad intensief verkent tijdens een fietstocht door kleurrijke wijken en historische straten. Verken vervolgens het natuurlijke wonderland van Bariloche, omgeven door de majestueuze Andes en uitgestrekte meren, voordat je de oversteek maakt naar Puerto Varas. Herstel je energie in de rustgevende warmwaterbronnen van Puyehue. Sluit je reis af in stijl in Santiago de Chile, waar moderne architectuur en traditionele charme samenkomen.
Bekijk deze 19-daagse reis
Familiereis Ecuador
Vanaf € 9.690 - incl vlucht
Reis naar de schatten van Ecuador met Tico Reizen! Verken historische steden zoals Quito en Cuenca, dompel jezelf onder in de mystiek van de Amazone-jungle en bewonder de majestueuze Andespieken. Ontdek de kleurenpracht van de Guamote-markt en eindig je reis met de unieke biodiversiteit van de Galápagoseilanden. Met comfortabele accommodaties en boeiende excursies voor alle leeftijden wordt dit een vakantie om te koesteren. Boek nu en reis door het wonderland van Ecuador!
Bekijk deze 18-daagse reis
 
 
Rondreis Van Buenos Aires naar Cuzco
Vanaf € 2.899 - incl vlucht
Bereid je voor op een avontuurlijke reis door de majestueuze Andes met Vamonos Travels. Begin je ontdekkingsreis in Buenos Aires, waar de bruisende energie van de stad en de elegantie van koloniale architectuur samenkomen. Reis naar Salta, een oase van cactussen en kuddes lama's te midden van kleurrijke berglandschappen en serene wijngaarden. Verken Inca-ruïnes in de vallei van Humahuaca en bewonder de adembenemende natuurlijke schoonheid. In Bolivia wacht een magische jeeptour over de surrealistische zoutvlaktes van Uyuni. Eindig je reis in Cuzco, de oude hoofdstad van het Inca-rijk.
Bekijk deze 24-daagse reis
Privéreis Suriname de Leukste
Vanaf € 2.025 - excl vlucht
Ontdek het authentieke Suriname met Local Hero Travel! Stap in de levendige mix van culturen in Paramaribo, verken de historische markten en bewonder de majestueuze koloniale architectuur. Vanuit deze bruisende hoofdstad vaar je naar de betoverende voormalige plantages en maak je een onvergetelijke meerdaagse trip naar het serene Bigi Pan in West Suriname. Verken het betoverende Boven Suriname, de thuisbasis van de Marron, per korjaal. Laat je meevoeren langs stroomversnellingen, neem een verfrissende duik bij rivierstrandjes en spot kaaimannen en de elegante rode ibissen. Sluit je avontuur af met een ontspannen verblijf aan de Commewijne rivier.
Bekijk deze 16-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Zuid-Amerika 
bestemming niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel