Maak je eigen kunstwerk!

3 months ago


Text only:

Lees, kijk en bouw in 3D Lees, kijk en bouw in 3DBekijk online versieDe NachtwachtRembrandt van RijnIn 2019 staat Nederland in het teken van Rembrandt en de Gouden Eeuw. Aanleiding is de 350ste sterfdag van de beroemdste Hollandse Meester op 4 oktober 2019.
Speciaal voor kinderen is er een reeks boeken ontwikkeld over beroemde kunstenaars waaronder natuurlijk Rembrandt van Rijn. Altijd al zelf de Nachtwacht zelf willen maken? Bestel dan nu dit boek met bijbehorende 3D bouwplaat van de Nachtwacht voor maar €17,50 (incl. verzendkosten).
De collectie Kunst voor Kinderen bestaat uit 4 boeken over beroemde kunstenaars: Vincent van Gogh, Piet Mondriaan, Pieter Bruegel en Rembrandt van Rijn. De boeken zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen, zowel in tekst als beeld. Op speelse wijze leren kinderen over het leven en werk van de kunstenaars. Ieder boek bevat bovendien een 3D bouwplaat van een schilderij.Bestel nuDe Zonnebloemen

Vincent van Gogh
Voor maar €17,50


Bestel nuDe Molen

Piet Mondriaan
Voor maar €17,50


Bestel nuDe Toren


Pieter Bruegel
Voor maar €17,50


Bestel nuComplete boekserie

Vincent van Gogh, Piet Mondriaan, Pieter Bruegel en Rembrandt van Rijn
Voor maar €59,95


Bestel nu 

U ontvangt deze mail omdat u aangegeven heeft acties van de Volkskrant te willen ontvangen. Wilt u geen interessante acties meer ontvangen, klik hier om u af te melden.

Copyright © de Volkskrant, alle rechten voorbehouden.

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019