img nieuws | agenda | filmhuis
de nieuwe bibliotheek
 
img

LEGO Lab: StoryStarter

Klaar met buitenspelen? Kom dan naar bibliotheek Stad, want op drie vrijdagmiddagen gaan we programmeren! Onder leiding van 21ToolKit bouw je met LEGO StoryStarter je eigen stripverhaal. Op 18 en 25 augustus en 1 september.
img
Lees verder
img

Onderhoud vloer bibliotheek Stad

Van maandag 7 augustus tot en met zaterdag 26 augustus vindt er onderhoud plaats aan de vloer in bibliotheek Stad. Alle vloeren, op de eerste, tweede, derde én vierde etage, worden aangepakt. Niet alles wordt in een keer gedaan, maar steeds zullen gedeeltes van de bibliotheek in deze periode niet toegankelijk zijn. Bibliotheek Stad is dus wel gewoon open. Onze excuses voor de overlast.
img
Lees verder
img

Vakantiebieb

Vakantiekoffer al gevuld? Tot 31 augustus kun je nog terecht bij de Vakantiebieb. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet.
img
Lees verder

Top 3 Biblyo

Deze week werden er weer veel leuke artikelen geschreven voor Biblyo. Dit waren de drie meest gelezen blogs:
1. LEGO in de bibliotheek: dat is logisch! van Jimmy van Zaanen
2. De leukste kinderuitjes voor in de zomervakantie! van Frouke Klazes
3. Wat is READ? van Communicatie
Lees verder
img

Film: Sprakeloos

Het leven van de succesvolle schrijver Jan Meerman komt overhoop te liggen wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt.
Lees verder
img

Extra spreekuur Belastingvragen

Heb je uitstel aangevraagd voor het indienen van je belastingaangifte? Dan heb je nog tot 1 september de tijd. Het Gilde (VMCA) helpt je op 24 augustus met je vragen met betrekking tot het invullen van je belastingpapieren.
Lees verder
img
.

De nieuwsbrief van de nieuwe bibliotheek wordt wekelijks verstuurd. Kaarten voor alle evenementen van de nieuwe bibliotheek zijn verkrijgbaar bij de klantservicebalie van alle vestigingen van de nieuwe bibliotheek en via www.denieuwebibliotheek.nl | Afmelden