mlns='http://www.w3.org/1999/xhtml'>

Maak deel uit van de geschiedenis en open dit nieuwe hoofdstuk in ons GH-succesverhaal met de LUMIX GH6 – een camera die jouw werk direct zal verbeteren.
Panasonic LUMIX
Main Visual
 
Een nieuwe creatieve dimensie
 
 
Hallo John,
Hij is er: de camera waar iedereen op zat te wachten. Maak je klaar voor de nieuwste aanwinst in onze succesvolle GH-serie, de LUMIX GH6, en ervaar een nieuwe creatieve dimensie. Deze camera doorbreekt niet alleen opnieuw de grenzen van spiegelloze camera's, maar is ook het perfecte gereedschap om het werk van jullie allemaal als gepassioneerde videomakers en fotografen naar een heel nieuw niveau te tillen. Hij is verkrijgbaar in 3 variaties, is klaar voor actie en wacht tot jij hem gaat uitproberen.
 
Alleen behuizing
 
Behuizing en Leica lens
 
Behuizing en LUMIX lens
 
 
 
Alle nieuwe functies en kenmerken
 
Videoprestaties van een hoger niveau
 
 
Videoprestaties van een hoger niveau
Ben je klaar om jouw videowerk naar een heel nieuw niveau te tillen? De GH6 is de eerste LUMIX-camera die is voorzien van Apple ProRes-video. Hij zit boordevol nieuwe videocodecs en -formaten voor professionele film-, tv- en videoproducties.
Kleine details, grote impact
Een andere reden voor de verbeterde prestaties van de LUMIX GH6 is de nieuw ontwikkelde 25.2 megapixel Live MOS-sensor zonder LPF. Deze sensor heeft een hoge resolutie, terwijl de geheel nieuwe Venus Engine geavanceerde beeldverwerking mogelijk maakt met twee keer zoveel verwerkingskracht als voorheen.
Kleine details, grote impact
 
 
 
Ontvang jouw beloning als vroege vogel
 
Banner image
Vroege vogels ontvangen nu een gratis Lexar® Professional CFexpress™ Type B GOLD Series-kaart van 128GB met een waarde tot €219. Het enige wat je hoeft te doen is jouw nieuwe LUMIX GH6 vóór 30 april 2022 aanschaffen bij een geautoriseerde Panasonic-dealer en jouw nieuwe camera registreren tussen 15 maart en 31 mei 2022.*

 
 
 
 
 
 
Getest en goedgekeurd door professionals
 
LUMIX video
 
We vroegen professionele videomaker Sebastian Linda om de LUMIX GH6 te testen. Hij staat bekend om zijn dynamische en energieke filmstijl en we daagden hem uit om twee weken te reizen en terug te komen met een clip over GH6-prototypen waarin alles te zien was wat deze nieuwe camera kan.
 
 
 
 
 
 
Onderweg met de GH6
 
LUMIX video
 
In deze spectaculaire film neemt LUMIX-ambassadeur Romain Sarret de nieuwe LUMIX GH6 mee naar Miami om hem daar grondig te testen. Klik op de knop hieronder om de hele clip te zien, die helemaal met de LUMIX GH6 is gefilmd.
 
 
 
 
 
Verbeter jouw vaardigheden.
 
Lumix Academy
 
Informatie over onze camera's, al de nieuwste tutorials en aanvullende inzichten van onze LUMIX-ambassadeurs – je vindt het allemaal op ons LUMIX Academy YouTube-kanaal.
 
 
Panasonic Lumix Sync
 
Filmen op locatie of beelden van jouw camera overzetten naar jouw smartphone is nu gemakkelijker dan ooit met de LUMIX Sync-app met Wireless Easy Control. Nu beschikbaar voor Android- en iOS-devices.
 
 
 


Registreer
uw product


Online Shop


Support & Contact


Catalogus