Koopzondag 6 februari

Webversie

Those who don't jump will never fly!


Normaal gesproken zouden we dit weekend op de tribunes van Jumping Amsterdam zitten, vol spanning kijkend naar de stoere ruiters en hun paarden die de hoogste hindernissen trotseren. Maar helaas is dit prachtige evenement dit jaar geannuleerd. Droom jij ervan om ooit in Amsterdam het parcours in te rijden? Begin dan vandaag nog met trainen! In deze mail vind je handige producten en tips om een goede start te maken.
  

Grondwerkbalken


De grondwerkbalken zijn multifunctioneel. Je kunt ze gebruiken als afzetbalk voor de hindernis, maar ook voor bijv. grondwerk en longeren.

> Shop de grondwerkbalken

Tip!

Een goede oefening is ook het galopperen over twee op de grond liggende balken die bijvoorbeeld op een afstand van 20 meter liggen. Je kunt dan door te 'schakelen' vijf of zes galopsprongen tussen de balken maken. In uitgestrekte galop kun je 4 galopsprongen maken. Tel het aantal galopsprongen altijd hardop mee.

Bescherm de benen van je paard

Je wilt natuurlijk niet dat jouw paard zich bezeert wanneer hij de hindernisbalk een keer raakt. Daarom is het van groot belang om de benen van jouw paard goed te beschermen met passende beschermers. De peesbeschermers beschermen, zoals de naam al zegt, de pezen van je paard. Springschoenen doe je om, om de hoeven en hoefballen te beschermen.  

Beenbescherming

Tip!

Heb jij een jong paard dat nog niet veel gewend is qua geluiden? Probeer dan eens een geluidsdempend oornetje. Hierdoor hoort hij minder geluiden, waardoor zijn aandacht bij jou blijft!

Supplement voeren

Het juiste supplement kan voor een gezonde ontwikkeling van spieren en kracht zorgen. Wat weer resulteert in optimalisering van jouw trainingen! 

> Shop supplementen voor spieren

Borsttuig vs Martingaal

Een borsttuig voorkomt dat het zadel naar achteren schuift tijdens de training. Een martingaal zorgt ervoor dat je paard het hoofd niet omhoog kan gooien. Je vindt deze twee ook wel gecombineerd in één hulpteugel. 
 
> Shop hulpteugels