Probeer onze vernieuwde ontwerptool uit!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk in browser
MEPAL
Maak je Mepal producten uniek met je eigen naam of foto!
Wist je dat je je favoriete Mepal producten eenvoudig kunt personaliseren met een naam of foto? Of je ze nu mee naar school geeft, of jij er mee naar werk gaat, een gepersonaliseerde waterfles of broodtrommel is perfect om mee te nemen.

Met onze vernieuwde ontwerptool maak je Mepal producten in een handomdraai uniek en zorg ervoor dat je ze overal herkent!
› Start jouw ontwerp
Nieuw: lunchen met Stitch en Star Wars
Nieuw: lunchen met Stitch en Star Wars
Onze populairste lunchproducten voor kinderen zijn nu ook beschikbaar met de magische prints van Stitch en Star Wars: The Mandalorian. Zo genieten ze altijd van de lekkerste lunch met hun favoriete karakters!
Bekijk de prints
Personaliseer jouw Mepal producten
Personaliseer jouw Mepal producten
Ook een waterfles met jouw naam of een lunchpot met je favoriete quote? Met onze vernieuwde ontwerptool zijn er nog veel meer producten te voorzien van jouw eigen ontwerp.
› Alle producten met eigen ontwerp
MEPAL
Daarom Mepal
v Eenvoudig onderdelen (na)bestellen
v BPA-vrij
v 2 jaar productgarantie
v Compleet assortiment op mepal.com
Wat klanten zeggen
Klanten waarderen ons gemiddeld met een:
Op basis van meer dan 22.000 reviews.
Neem contact op
Volg ons
Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld via onze website,
een evenement of actie.

Je kunt altijd je gegevens bijwerken of afmelden.
 

Online versie van deze e-mail
© Copyright 2024 Mepal