Aanmelden kan t/m donderdag 30 maart
Online versie
The passion logo
Sluit je aan   
Maak kans op 2 exclusieve kaarten voor de live-uitzending van The Passion
Beste meneer, mevrouw,
Op 6 april - Witte Donderdag - is de live-uitzending van de dertiende editie van KRO-NCRV’s The Passion, het muzikale paasevenement over geloof, hoop en liefde voor iedereen. Een verhaal over lijden en troost, maar vooral over liefde voor elkaar en geloof in een hoopvolle toekomst. The Passion vindt dit jaar plaats in de Friese havenstad Harlingen. Na drie jaar krijgen we weer een muzikale paasvertelling mét publiek.

Speciaal voor vrienden van KRO-NCRV hebben we exclusieve kaarten. Zo ben je verzekerd van staplaatsen op een goede locatie met uniek zicht op het podium, het kruis en het grote scherm. Daarnaast ontvang je een leuke goodiebag.

Waar: Harlingen, Friesland
Wanneer: donderdag 6 april 2023
Tijd: De aanvangstijd is 19.30 tot uiterlijk 19.45 uur en de liveshow begint om 20.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.*

Wil jij kans maken op twee exclusieve kaarten voor The Passion? Meld je dan nu hieronder aan! Dit kan tot en met donderdag 30 maart.
Ja, ik wil kans maken   
Dit is een exclusieve actie voor vrienden van KRO-NCRV. Nog geen vriend? Sluit je dan nu hier aan voor slechts 10 euro per jaar.

Met vriendelijke groet,
KRO-NCRV

*Na 19:45 uur is het VIP-vak gesloten en niet meer te betreden.
KRO - NCRVservice@kro-ncrv.nl
035-6726880
Postbus 200 1200 AE Hilversum
facebookInstagram
Je ontvangt deze e-mail omdat je staat ingeschreven voor een of meerdere van onze nieuwsbrieven