Speel het Making Memories-spel. Test je geheugen met ons Making Memories-spel en wie weet win jij 2 vliegtickets t.w.v. € 1000.
Speel het Making Memories-spel.
Online versie
Doe mee met Making Memories en maak kans op twee vliegtickets!
Wat is jouw absolute droombestemming? Een land ver weg, met prachtige stranden – of juist een grote stad om te shoppen of cultuur te snuiven? Je zou er binnenkort zo maar eens naartoe kunnen vliegen. Speel het Making Memories-spel en wie weet word jij de gelukkige winnaar van twee vliegtickets ter waarde van € 1000 per ticket! Doe je mee?
Speel het spel
 
 
Wat vind jij van deze e-mail?
Vluchten worden uitgevoerd door:
klm.nl
Voorwaarden KLM Making Memories:

De actie loopt tot en met 22 november 2022. Een deelnemer dient minimaal 18 jaar of ouder te zijn, met een vaste woon– of verblijfplaats in Nederland.

Deelname aan deze actie is vrijwillig en kosteloos. Na de actieperiode wordt de prijs weggegeven aan 1 winnaar. De winnaar van de prijs wordt willekeurig geselecteerd door een notaris uit de groep deelnemers die aan alle algemene voorwaarden voldoen. Op donderdag 1 december 2022 maken we de winnaar bekend via e-mail.

Je ontvangt deze mail, omdat we je graag willen inspireren met unieke reisverhalen. Wens je deze inspiratie mails niet langer te ontvangen, dan kun je je via onderstaande link afmelden.

In de promotionele e-mails van KLM staan aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen en het laatste nieuws. Daarnaast ontvang je incidentele e-mails, zoals een speciale aanbieding op jouw verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor je volgende reis of om je te helpen bij jouw boeking als je de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond.

Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com. Je ontvangt dit bericht in overeenstemming met jouw persoonlijke voorkeuren zoals aangegeven in je Flying Blue-profiel. Indien je niet langer berichten van ons wilt ontvangen, dan kun je hier afmelden.

AIR FRANCE en KLM hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. We delen uw gegevens niet met derden zonder uw toestemming. Lees voor meer informatie het veiligheidsbeleid en de gegevensbehandelingsrichtlijn van AIR FRANCE en KLM's privacyreglement.

Flying Blue-klantenservice, 94852 Ivry-sur-Seine Cedex, Frankrijk. Société Air France, een naamloze vennootschap met een kapitaal van EUR 126.748.775, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is te Roissy-Charles de Gaulle, Frankrijk. Handelsregister Bobigny nr. 420 495 178.

KLM Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, een naamloze vennootschap, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is te Amstelveen, Nederland. Handelsregister Amsterdam Nr. 33014286.