Keuze uit ruim 85 hotels
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergeven, klik dan hier.
Samen genieten van een hotelovernachting met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet? Haal deze week bij Poiesz 1 van de 3 geselecteerde aanbiedingen, lever de kassabon in en maak kans. Bekijk snel om welke aanbiedingen het gaat.
Bekijk aanbiedingen >
Heeft u zichzelf of een andere stoofgek al opgegeven voor de lekkerste kookwedstrijd van het Noorden: de stoofbattle? U heeft nog t/m 23 september a.s. om uw motivatie in te sturen. Laat het ons snel weten!
Schrijf u in >
Een veelzijdige aardappel die z’n naam dankt aan de Friese streek ‘het Bildt’ waar hij nog steeds verbouwd wordt. De Bildtstar is in het Noorden erg geliefd. Hij blijft heel bij het koken en is iets kruimig op het bord. De nieuwe oogst ligt nu bij Poiesz in het schap! Kijk wat we nog meer uit het Noorden halen.
Wat halen we uit het Noorden? >
Knibbel Knabbel Knuisje… Lekker snoepen van het huisje! Maar pas op voor de boze heks! Speelt u liever een ander spel? Er is keuze genoeg in onze nieuwe herfstcatalogus.
Bekijk alle herfstcadeaus >
Wie wil er nu niet zo’n prachtige originele rugzak van het merk Jim Beam? U maakt er kans op bij aankoop van de Jim Beam of Sierra tequila aanbieding van deze week. Deelname is alleen voor 18 jaar en ouder.
Naar de aanbieding >
Anneke Giliam, langstlevende dochter uit een boerengezin van 9 kinderen. ‘Hikke en tein’, geboren en getogen, in Pingjum. Op 21 september 2018 is Anneke jarig en hoort ze ook onder de 95 jarigen, net als Poiesz.
Lees meer >
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.