Maak kans op een Swarovski T-Shirt van Gerard Joling

6 years ago
  • Html
  • Text
De Kwakel, April, 2013 | Stuur naar een vriend | Bekijk online

Gerard daagt zijn fans uit om een nieuwe, originele tekst te bedenken voor een t-shirt op het thema ‘1001 Night’, de dresscode van de Toppers concerten 2013. De meest originele tekst zal met Swarovski stenen aangebracht worden op het t-shirt dat de zanger gaat dragen tijdens interviews in de aanloop naar de Toppers concerten.

Deze week lanceerde Gerard zijn eerste co-creatie actie ‘Bedenk, deel en win je eigen Swarovski t-shirt in de stijl van Gerard Joling’, waarbij de fans de komende weken een originele tekst van maximaal 26 karakters kunnen insturen via de website www.gerardjoling.nl/toppers. De vijf teksten met de meeste likes worden uiteindelijk beoordeeld door Gerard zelf.

De winnaar van de meest originele tekst wordt rijkelijk beloond door Gerard. Naast een korting op de producten in de webshop krijgt de winnaar ook het speciaal door Gerard Joling gedragen t-shirt, met daarop zijn of haar winnende tekst in echte Swarovski stenen ter waarde van ruim zeshonderd euro. Ook krijgt de winnaar de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de generale repetitie van de Toppers in de Amsterdam Arena.

Daarnaast is er nog een prijs voor degene met de meeste likes op zijn of haar tekst. Deze winnaar krijgt ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de generale repetitie van de Toppers in de Amsterdam Arena.

Klik hier om jouw eigen t-shirt te ontwerpen en tevens ontvang je nog een leuke korting op al je aankopen in de we bshop.

Het nieuwe album van Gerard is vanaf 26 april verkrijgbaar. De eerste oplage in een extra deluxe package met gratis DVD ‘Onderweg met Gerard’. Inlcusief de nummer 1 hits: De Nacht Voorbij en Echte Vrienden (Jan Smit), het prachtige en ontroerende Mama en het duet met Jandino Mijn Liefde!


Volg jij Gerard al op Social Media?U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een fan bent van Gerard Joling. Voor verdere informatie kunt u mailen naar info@gerardjoling.nl. Eventueel gepubliceerde prijzen zijn altijd exclusief BTW en eventuele Buma kosten. Entertainment-NL is niet aansprakelijk voor foutieve informatie, tekst en/of prijs wijzigingen.
Anti-spam policy | Algemene voorwaarden
Voeg info@gerardjoling.nl aan uw adresboek toe om er zeker van te zijn dat u elke maand onze nieuwsbrief ontvangt. Wilt u zich afmelden van de nieuwsbrief klikt u dan hier of ga naar www.gerardjoling.nl.

 
 

Share this newsletter on

Related newsletters

Gerardjoling.nl

Categories: Known Dutchman Artists Artist | Singer | Band | Music Concerts
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019