‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Gratis verzending vanaf €50
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

Maak kans op 10.000 shoptegoed

Hi John,

Je maakt deze maand kans om maar liefst €10.000,- aan Bax Music shoptegoed te winnen. Een beter begin van het nieuwe jaar kun je je toch niet voorstellen met deze hoofdprijs? Heb of ga je een bestelling plaatsen in december? Vul dan snel het formulier in want je ordernummer is je lotnummer!

 Doe mee
Quiz met Liz
 

WIN !

Quiz met Liz

Iedere dag in december maak je kans op een toffe Bax Music goodiebag! We maken iedere dag iemand blij en hopelijk jou binnenkort ook! Wil je weten hoe je mee doet? Klik dan snel verder en reageer.

 Doe mee
N-Gear Rainbow GPM pianomat

Nieuws & Events

3FM Serious Request ukeleles
 

Nieuws

3FM Serious Request ukeleles

Serious Request is iets wat we samen doen, en als één ding mensen kan verbinden, is het wel muziek. Met die gedachte heeft Bax Music de Serious Request-ukeleles gemaakt: de Fazley K21 sopraan-ukelele en de iets grotere Fazley K23 concert-ukelele. De opbrengst van deze muziekinstrumenten komt ten goede aan de 3FM-actie!

 Lees verder
Produceer Dokter
 

Demo

Produceer Dokter

De Produceer Dokter (onze enorm ervaren studiospecialist Marc van den Hurk) helpt je met problemen op het gebied van mixen, EQ, compressie en mastering. Neem je eigen tracks mee op USB-stick en de Dokter geeft na het luisteren meteen een diagnose en recept.

 Schrijf je nu in
Spaar voor gratis producten!

Ontdek ons ruime assortiment

 
 
 
 

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS

Bax Music Goes
Bax Music Amsterdam
Bax Music Rotterdam
7 dagen per week geopend

 plan je route naar bax music
BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS
Bax Music

Veilig en gemakkelijk betalen

iDeal Mastercard Maestro Visa PayPal AfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl