Maak kans op kaarten voor Disney-On-Ice! | Gespot door de Trendwatcher | Nieuwe blogs

3 years ago
  • Html
  • Text
Lees tips & tricks van Facebook fans E-mail niet juist weergegeven?
Bekijk in uw webbrowser.

Tips & Tricks

“Hoe heb jij je kindje geholpen bij het leren lopen?”

Op Facebook stelden wij de vraag “Hoe heb jij je kindje geholpen bij het leren lopen?” De vraag zorgde voor twee verschillende soorten reacties. Van “Waarom helpen? Een kindje moet toch zelf leren lopen”, tot reacties met echt handige tips!
Een greep uit de reacties:
Margot ten Hoven liet haar zoon de trap op klimmen. Zo trainde hij de juiste spieren waardoor hij beter kon staan en lopen.
Sandra van Velzen- Borkent en Linda Scheffers hebben bij hun kindjes allebei gebruik gemaakt van een loopkar en Noomps Laan liet haar dochter tussen haar en haar man heen en weer lopen.
De tip die op de meeste likes kon rekenen kwam van Claudia Hummelink:
Haar kindje vond het een beetje eng om los te lopen en dat heeft ze opgelost door in elke hand een washandje te geven en die zelf aan het uiteinde vast te houden. Na een tijdje liet ze ze los tijdens het lopen en haar kleintje liep gewoon door! :-)
Bedankt voor jullie tips!
Wil je alle tips lezen? Kijk dan op onze Facebookpagina!

Hoe doe ik dat?

Hoe maak ik een babybedje op?


Winnen & Fun

Winactie Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration

Maak kans op een unieke en betoverende belevenis. Beleef Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration vanaf je Diamant stoel aan de rand van het ijs en zie hoe de kinderen uit jouw gezelschap een ritje maken op het ijs met Ariël en haar vrienden. Ga naar onze Facebook pagina, doe mee en win 5 kaarten!

Nieuws

Baby Innovation GREEN Award

Nieuw voor de verkiezing van de Baby Innovation Award is de Green Award voor het meest duurzame product. Er is steeds meer vraag naar producten die met respect voor mens en milieu zijn gemaakt. In het kader van deze ontwikkeling is besloten om een nieuwe categorie toe te voegen. Benieuwd naar de beste ‘groene’ innovatie? Houdt de Baby Innovation Award in de gaten!

Blogs

Stichting Gezond Geboren

Even voorstellen: ik ben Marieke Visser, directielid bij de RAI (en onder andere verantwoordelijk voor de Negenmaandenbeurs en de Huishoudbeurs), maar bovenal moeder van 2 jonge kinderen. Ik combineer het moederschap met een carrière, en van beiden geniet ik enorm.
Lees meer »

Achter de schermen

Afscheid

Mijn laatste blog. Na 13 jaar de Negenmaandenbeurs te hebben georganiseerd, heb ik besloten dat het voor mij tijd wordt voor een andere uitdaging. Toen ik bij RAI Amsterdam (eigenaar Negenmaandenbeurs) kwam werken, was ik nog vrijgezel.
Lees meer »

Gespot door onze trendwatcher

Nieuw hulpmiddel voor natuurlijke bevalling: CUB!

Als je zwanger bent denk je na hoe je zou willen bevallen: conventioneel in bed, op de baarkruk, of in het water? Nu is er een nieuw product op de markt waar verloskundigen en barende moeders misschien wat aan hebben: de CUB, een  opblaasbare stoel.
Lees meer »

Gespot door onze trendwatcher

Tijdcapsule voor je baby

Er hangt altijd iets magisch om het begrip tijdcapsule vind ik. Want wie stopt er nou voorwerpen en informatie in een capsule, begraaft of verstopt deze dan? Met uiteraard de bedoeling om deze op een tijdstip in de verre toekomst te openen... Voer voor filmproducenten toch?
Lees meer »

Gespot door onze trendwatcher

Biologische beker met beestje!

Op zoek naar producten die duurzaam en milieuvriendelijk zijn? Kijk dan eens naar deze serie van JJ Rabbit. Deze borden, bekers, bestek en slabbetjes zijn niet alleen superleuk en prachtig ontworpen, maar ook zijn gemaakt van planten en dus biologisch afbreekbaar!
Lees meer »
Volg ons op Twitter Vind ons leuk op Facebook
Organisatie: Partners:  
Disclaimer
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Indien dit bericht niet voor u bestemd is, wordt u vriendelijk verzocht dit aan de afzender te melden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de in de e-mail ontvangen informatie aan derden is niet toegestaan. Alle e-mailberichten van RAI Amsterdam zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheden en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie, noch voor de tijdelijke ontvangst, kan RAI Amsterdam aansprakelijkheid aanvaarden. Evenmin kunnen aan de inhoud van dit bericht rechten worden ontleend. RAI Amsterdam aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.
Contact   Disclaimer   Uitschrijven   Gegevens wijzigen

Share this newsletter on

Related newsletters

Rai.nl

Categories: Fair events Events Aquatics | Boats Gift Children | Babies Pregnancy
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Other newsletters from Rai.nl

More newsletters from Rai.nl

© 2019