Maak kans op vrijkaarten voor 'Soldaat van Oranje'

6 years ago
  • Html
  • Text
Wordt deze mail niet volledig getoond, klik dan hier
BravaNL Zender van de maand april
BravaNL, de cultuurzender van Nederland!
OUTTV voor alle digitale kijkers!
Online TV kijken!
Met BravaNL naar Soldaat van Oranje?
Kabel Keurmerk
BravaNL, de cultuurzender van Nederland!
Geniet van mooie, pakkende en ontroerende programma’s vanaf Nederlandse én internationale podia. BravaNL brengt de mooiste producties vanaf alle wereldpodia op de buis. Het streven is om uiteindelijk ruim 50% van de programmering van Nederlandse bodem te laten komen. Dankzij de samenwerking met talloze instellingen en artiesten wordt nu al een aanzienlijk deel van de dagelijkse uitzendingen hieraan gewijd. Ook worden alle opera’s en documentaires in het Nederlands ondertiteld.
Deel dit artikel:     
Lees verder
 
OUTTV voor alle digitale kijkers!
In april viert OUTTV haar vijfde verjaardag. Om dit feest te vieren is de lifestyle zender deze maand door alle digitale kijkers van DELTA te ontvangen via kanaal 365. Zegt het voort en laat iedereen kennismaken met OUTTV!
Deel dit artikel:      Lees meer
Online TV kijken!
In huis live TV kijken op de PC, laptop, tablet en smartphone? Kijk op www.zeelandnet.nl/tv en/of download de DELTA TV-app voor iPhone, iPad of Android device.
Deel dit artikel:      Lees meer
 
 
Met BravaNL naar Soldaat van Oranje?
Als Zender van de Maand geeft BravaNL een aantal schitterende prijzen weg! Maak kans op kaartjes voor de première van Opera Zuid’s Tosca of een verrassingsconcert in de Zeeuwse Concertzaal te Middelburg. Wat denk je verder van vrijkaartjes voor Soldaat van Oranje – De Musical of een CD-box en een Luistercursus Opera? Je doet toch wel mee?
Deel dit artikel:      Lees verder
Kabel Keurmerk

Bij ontvangst van radio- en televisiesignalen via de kabel is het kabelbedrijf verantwoordelijk voor het transport van deze signalen naar de woning. Binnenshuis moet men zelf zorgen voor goede kabels en aansluitingen.

De onlangs aan het Standaardpakket toegevoegde HD-kanalen zijn storingsgevoelig voor instraling, o.a. door slechte connectoren, kabels en splitters. Hierdoor ontstaat blokvorming die voorheen niet ervaren werd op het standaard digitale kanaal.

Hoe weet je nu welke kabels en andere benodigdheden de beste zijn? Het Kabel Keurmerk http://www.kabelkeur.nl/ maakt het je gemakkelijk om de goede producten te vinden. Deze kwaliteitsproducten zijn te herkennen aan het Kabel Keur-logo.

Deel dit artikel:      Lees meer
 
Postadres
Postbus 5048
4330 KA Middelburg
Bezoekadres hoofdkantoor
Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg

Contact
e-mail: ddtv@DELTA.nl
website: www.DELTA.nl/digitaletv

Afmelden | Gegevens wijzigen
© 2013 DELTA. Alle rechten voorbehouden Privacy | Disclaimer

Share this newsletter on

Related newsletters

Delta.nl

Categories: Energy | Energy companies
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019