Uniek, flexibel autostoelconcept‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk de webversie

Babypark

Uniek autostoelconcept,

vanaf de geboorte tot 6 jaar

Met BeSafe Beyond hebben ouders maar één systeem nodig, dat de ontwikkeling van hun kindje volgt, vanaf de geboorte tot 6 jaar.

Dit duurzame autostoelconcept bestaat uit een 360°-roterende ISOfixbasis, een babyzitje én een autostoel die geschikt is tot 125cm. Zowel de basis als de autostoelen zijn héél licht in gewicht, enorm gebruiksvriendelijk en gemaakt uit duurzame materialen.


En, last but not least, blinkt BeSafe Beyond ook uit in veiligheid, zelfs in slaappositie! Zo slaagde dit concept met vlag en wimpel voor de Zweedse PLUS-test, de strengste crashtest ter wereld!

www.babypark.nl

BeSafe Go Beyond Autostoeltje

389,-

SHOP HIER
www.babypark.nl

BeSafe Beyond 360 Autostoeltje

499,-

SHOP HIER
www.babypark.nl

BeSafe Beyond Isofix Base

289,-

SHOP HIER
Beyond 360°

Go Beyond

Met het Go Beyond babyzitje kan jouw baby veilig slapen in een liggende positie, ook tijdens het autorijden. De Active Lay Flat™-functie zorgt ervoor dat het stoeltje zich automatisch van ‘lay-flat’ naar rechtop verplaatst bij een botsing of bruusk remmen, om de impact op de nek te beperken. Dit maakt dit stoeltje uniek, en extreem veilig.


Maar … Go Beyond is ook erg gebruiksvriendelijk! Want …

  • De draagbeugel is eenvoudig met één hand te bedienen.
  • De extra grote zonnekap – met éénzijdige optie is ontworpen om jouw baby beschermen tegen alle weersomstandigheden of lichtinval.
  • Het babyzitje is héél makkelijk te bevestigen op alle kinderwagens.
  • Go Beyond is goedgekeurd om te gebruiken tijdens vliegreizen.
SHOP HIER
Beyond 360°

Beyond 360

BeSafe Beyond 360 is het allereerste autostoeltje op een 360°-roterende basis, dat is goedgekeurd voor gebruik vanaf 61 cm tot 6 jaar of 125 cm! Wat Beyond 360 zo comfortabel maakt zijn de zes verstelbare ligposities én de uitschuifbare, extra beenruimte op de Beyond Base.


Bovendien is deze autostoel héél licht in gewicht, en kan de stoel zowel tegen als met de rijrichting mee (vanaf 87 cm) worden geplaatst. Zo kan je met BeSafe 360 de periode van tegen de rijrichting vervoeren zo lang mogelijk verlengen, dit is immers 5X veiliger als met de rijrichting mee!

SHOP HIER

Beyond Base

Met de Beyond base is het héél makkelijk om jouw Beyond-autostoeltje te installeren, dankzij het ISOfix-systeem. De basis is – net zoals de stoeltjes – héél licht in gewicht, en duurzaam. De Beyond Base heeft ook een waterpas (Universal Level Technology) waarmee je het stoeltje altijd in de juiste hoek kan installeren, ongeacht hoek of merk van de auto(zetel).

SHOP HIER
Beyond 360°