Wanneer ga jij naar Azië?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Azië reizen van juni!
 
Heb je zin om Azië te ontdekken? Laat je inspireren door onze top 10 epische reizen die je meevoeren naar de meest betoverende en mystieke plekken. Van oude tempels tot levendige markten, elke bestemming biedt een unieke ervaring die je nooit zult vergeten. En wij hebben dé reistip voor een Asian Adventure: Beleef Cambodja en Vietnam maximaal 🏯🌄
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Het Onbekende Thailand en Laos
Vanaf € 1.935 - excl vlucht
Beleef een onvergetelijke reis door Thailand met Riksja Thailand! Dompel jezelf onder in de rijke cultuur en de hartelijke gastvrijheid van de lokale bevolking. Begin je avontuur in het bruisende Bangkok, waar moderne dynamiek en eeuwenoude tradities samenkomen. Reis verder door het adembenemende platteland, waar je wordt omgeven door weelderige natuur en wilde dieren. Ontdek verborgen tempels, schilderachtige dorpjes en maak kennis met de vriendelijke locals. Je reis voert je langs majestueuze bergen en groene valleien, voordat je eindigt op de paradijselijke tropische stranden waar je heerlijk kunt ontspannen.
Bekijk deze 22-daagse reis
Individuele Rondreis Hoogtepunten van Sapa tot Saigon
Vanaf € 1.760 - excl vlucht
Ontdek het tijdloze Vietnam met Evaneos. Begin jouw rondreis in het historische hart van Vietnam: Hanoi. Hier maak je een stadswandeling door de levendige straatjes en bewonder je de koloniale architectuur en eeuwenoude tempels. Vervolgens reis je naar het schilderachtige Sapa, waar je de serene schoonheid van rijstterrassen en de kleurrijke bergvolkeren ontdekt. Geen reis naar Vietnam is compleet zonder een betoverende cruise in Hạ Long Bay, waar imposante karstbergen oprijzen uit het smaragdgroene water. De reis gaat verder zuidwaarts naar Hué, de oude keizerlijke hoofdstad, en het charmante Hoi An. 
Bekijk deze 14-daagse reis
 
 
Fietsreis Bali & Lombok
Vanaf € 2.795 - incl vlucht
Fiets door het betoverende Vietnam met Djoser. Bekend om zijn spectaculaire natuur en kleurrijke cultuur, biedt Vietnam een paradijs voor fietsers. Verken pittoreske dorpjes, indrukwekkende tempels, verfrissende watervallen en uitgestrekte rijstvelden, allemaal vanuit het zadel van je fiets. Deze reis eindigt op het betoverende eiland Gili Asahan, waar je kunt ontspannen op de ongerepte stranden en genieten van de serene omgeving. Tijdens de reis krijg je een perfecte balans tussen geplande activiteiten en vrije tijd. 
Bekijk deze 18-daagse reis
Privéreis Betoverend Yunnan
Vanaf € 3.098 - excl vlucht
Een avontuurlijke rondreis door Yunnan met 333travel. Je start je avontuur in Chengdu, bekend om zijn gezellige theehuizen en verrukkelijke pittige gerechten. Hier ontmoet je de schattige reuzenpanda’s in hun natuurlijke omgeving. Daarna reis je naar het betoverende Lijiang, waar de voet van de Himalaya wacht. Verlies jezelf in een doolhof van schilderachtige straatjes, charmante bruggetjes, rode lampionnen en oude houten huizen. Vervolgens brengt de reis je naar Dali, prachtig gelegen aan het Erhai Meer. En reis je per comfortabele nachttrein naar Beijing, de bruisende hoofdstad van China.
Bekijk deze 18-daagse reis
 
 
Familiereis Sri Lanka Hoogtepunten
Vanaf € 2.389 - incl vlucht
Laat Sawadee jouw gids zijn op een ontdekkingsreis door het betoverende Sri Lanka! Verlies jezelf in de eeuwenoude cultuur, bewonder de adembenemende natuur en ontdek de verborgen schatten van dit prachtige eiland. Van kleurrijke markten tot serene tempels, van weelderige groene heuvels tot gouden stranden, Sri Lanka heeft het allemaal! Met eigen bus reizen jullie comfortabel en efficiënt van plek naar plek, en een ritje met de lokale trein biedt een authentieke ervaring die je niet snel zult vergeten.
Bekijk deze 16-daagse reis
Hoogtepunten van Japan
Vanaf € 3.100 - excl vlucht 
Ervaar de magie van Japan met Van Verre Reizen! Deze unieke reis neemt je mee door de betoverende hoogtepunten van het land van de rijzende zon. Van de bruisende metropolen Tokyo en Osaka tot het traditionele Kyoto en het ontroerende Hiroshima, deze reis biedt een perfecte kennismaking met de diversiteit van Japan. Laat je betoveren door de schoonheid van een traditionele ryokan, geniet van ontspanning in een authentieke onsen en proef de heerlijke smaken van een traditionele kaiseki-maaltijd. 
Bekijk deze 19-daagse reis
 
 
Rondreis West-Maleisie Hoogtepunten
Vanaf € 2.785 - excl vlucht
Ga op avontuur terwijl Dimsum Reizen je meeneemt op een onvergetelijke reis door West-Maleisië. Begin je reis in het futuristische Singapore, waar moderniteit en traditie hand in hand gaan. Vervolg je weg naar het historische Melaka, waar het Nederlandse erfgoed tot leven komt in het betoverende oude centrum. Dwaal door de bruisende straten van Kuala Lumpur en ontdek het levendige Georgetown op Penang. Laat de warmte achter je en trek de verfrissende bergen in naar de Cameron Highlands, voordat je je onderdompelt in de wildernis van het oudste regenwoud ter wereld, Nationaal Park 'Taman Negara'. Sluit je avontuur af met pure ontspanning op het adembenemende Tioman eiland.
Bekijk deze 17-daagse reis
Individuele Rondreis In het Spoor van de Boeddha
Vanaf € 2.250 - excl vlucht
Stap in de voetsporen van de historische Boeddha op een onvergetelijke spirituele reis met PANGEA Travel. Ontdek de betoverende bedevaartsplaatsen van India en Nepal, doordrenkt met de essentie van Boeddhisme. Van de heilige geboorteplaats Lumbini tot de verlichte bodhiboom in Bodhgaya, deze  reis neemt je mee naar de kern van Boeddha's leer. Verken de mystieke Sarnath en Kushinagar, waar zijn leven eindigde maar zijn nalatenschap voortleeft. Laat je leiden door deskundige gidsen die de rijke tradities en legenden van het Boeddhisme tot leven brengen.
Bekijk deze 19-daagse reis
 
 
Privéreis Visayas Islandhopping
Vanaf € 2.025 - excl vlucht
Ga mee op reis met Undiscovered en ontdek de verborgen schatten van de Filipijnen! Laat je betoveren door de diversiteit van de eilanden terwijl je drie weken lang geniet van zon, zee en strand. Ontdek de geheimen van Siquijor, duik in de onderwaterwereld van Apo Island en beleef Bohol op een unieke manier. Sluit je reis af op het adembenemende White Beach van Boracay, waar het zand zo wit is dat het bijna glinstert. Boek nu jouw droomreis en laat je betoveren door de magie van Visayas.
Bekijk deze 21-daagse reis
Luxe Reis Cambodja
Vanaf € 12.300 - incl vlucht
Verken het onvergetelijke Cambodja met een reis van Tico Reizen. Laat je betoveren door de mystiek van Angkor in Siem Reap, waar eeuwenoude tempels wachten om ontdekt te worden. Verdiep je in de complexe geschiedenis van Phnom Penh, terwijl je een bezoek brengt aan de indrukwekkende monumenten die het verleden tot leven brengen. Laat de stress van het dagelijks leven achter je terwijl je geniet van de weelderige jungle van het Cardamom National Park, waar luxe tenten je verwelkomen te midden van de natuurlijke pracht. Sluit je reis af op het paradijselijke Song Saa Island, waar witte stranden en azuurblauwe wateren je uitnodigen tot ultieme ontspanning.
Bekijk deze 16-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Azië bestemming niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel