De herfst/wintertrends van 2019/2020: REFLEXION, THE NEXT WAVE en MEMPHIS
Bekijk online versie - klik hier
Ga naar JYSK.nl
 
Profiel
aanpassen
Profiel aanpassen
 
Klantenservice Kontakt Klantenservice
Bezoek JYSK.nl hier Ga naar JYSK.nl
New Arrivals
 

New Arrivals: Ontdek onze nieuwe herfst/wintertrends
Maak je klaar voor het nieuwe seizoen! Ben jij benieuwd wat de trends zijn voor herfst/winter 2019/2020 en welke artikelen nieuw zijn in ons assortiment?

Doe inspiratie op in ons New Arrivals magazine en ontdek welke trend het beste bij jou past. Maak kennis met REFLEXIONTHE NEXT WAVE en MEMPHIS
Bekijk meer
 
 
 
 
Herfsttrend Reflexion
Trend REFLEXION
Met de trend REFLEXION haal je een vleugje spiritualiteit in huis. De trend is geïnspireerd op astrologie, de maan en haar veranderende fasen en het zonnestelsel. 

Bij REFLEXION staan warme kleuren en aardetinten centraal. Stoffige klei, terracota en zandkleur spelen een belangrijke rol bij de nuances van deze trend. Aardse texturen vertalen zich naar materialen met een ruig uiterlijk en een ruwe afwerking. 
Lees meer
 
 
 
Sierkussen GULDBLOMME Fauteuil BELLELUND Bloempot FERGUS
 
 
 
Herfsttrend The Next Wave
Trend THE NEXT WAVE
Trend THE NEXT WAVE is puur en staat voor een nieuw begin. Het ontdekken van nieuwe, onaangetaste plaatsen zijn inspiratiebron voor deze trend.

De oceaan biedt een scala aan groene en blauwe tinten. Nuances van de wereld onder water, aan het water en nu ook in het water geven de trend zijn natuurlijke uitstraling. Verschillende blauw- en groentinten komen terug in deze trend. 
Lees meer
 
 
 
Trolley RANDERS Eetkamerstoel JONSTRUP Sierkussen HORNDRAGER
 
 
 
Herfsttrend Memphis
Trend MEMPHIS
De MEMPHIS-trend creëert een speels universum en vangt de aandacht met opvallende en kleurrijke ontwerpen. De trend creëert een vrolijke ruimte die in contrast staat met de strenge en rechte lijnen van het minimalisme en is geïnspireerd door art deco, de avant-garde van de jaren '30 en de Duitse Bauhaus-stijl.
Lees meer
 
 
 
Poef DARUP Sierkussen AMARYLLIS Bijzettafel RANDERUP
 
 
New Arrivals magazine
 

New Arrivals Magazine
In ons New Arrivals magazine vind je een selectie van ons nieuwe najaarsassortiment. Bekijk het magazine online en laat je inspireren! 
Bekijk magazine
 
 
 
Bekijk de folder
FOLDER
Zoek een JYSK winkel
VIND WINKEL
Bekijk onze leveringsvoorwaarden
LEVERING
Meer informatie over prijsgarantie
PRIJSGARANTIE
Facebook Instagram Pinterest Youtube
JYSK BV, Meander 601, 6825 ME Arnhem Tel: 026​-355​280​0
Afmelden
Wanneer je jouw aanmelding ongedaan wilt maken of wanneer je jouw persoonlijke informatie wilt wijzigen of verwijderen, kun je contact opnemen met de klantenservice van JYSK Nederland.