Op een prachtig boerenbedrijf in Drenthe organiseert Forum voor Democratie aankomend weekeinde de FVD Fair: een evenement in het teken van de agrarische sector. Het wordt een dag vol ouderwetse gezelligheid met eten, drinken en muziek.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

EVENT: FVD FAIR

Maak kennis met onze boeren, de beste ter wereld!

 

Op een prachtig boerenbedrijf in Drenthe organiseert Forum voor Democratie aankomend weekeinde de FVD Fair: een evenement in het teken van de agrarische sector. Het wordt een dag vol ouderwetse gezelligheid met eten, drinken en muziek. In verschillende kraampjes worden verse, lokale producten van Drentse boeren en ondernemers aangeboden.

 

FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren is er ook bij, om het te hebben over de toekomst van de agrarische sector in Nederland. Hij gaat in op nationale en internationale ontwikkelingen en wat die betekenen voor de boer bij jou in de omgeving.

 

Kom ook en maak kennis met het boerenleven! Tickets zijn te bestellen via deze link.

 

Datum: zondag 31 oktober

Tijd: 11:00 uur

Locatie: Akkerbouw en loonbedrijf Fikkert 

Adres: Vamweg 8, Wijster

Toegang: € 5,-

 

Bestel tickets

WORD ACTIEF

FVD is op zoek naar jou!

 

De campagne is begonnen. De herindelingsverkiezingen staan voor de deur. Daarom gaat Forum voor Democratie binnenkort weer de straat op om posters te plakken en te flyeren. Ben jij lid en wil je ook meehelpen? Meld je aan als vrijwilliger!

 

Ook het partijkantoor in Amsterdam zoekt versterking. Wil jij werken in het hart van de FVD-organisatie en meebouwen aan de grootste veranderingsbeweging van deze tijd? Solliciteer dan als administratief medewerker en voeg je bij ons team!

 

Word actief!

EVENT: FVD CAFÉ

FVD komt naar Zeeuws-Vlaanderen!

 

Forum voor Democratie gaat heel Nederland door. Maar dan ook echt héél Nederland. Binnenkort zijn we in het dorp Vogelwaarde in Zeeuws-Vlaanderen. Daar organiseren we op zaterdag 6 november een editie van het FVD Café. Speciaal te gast is FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren. Ook de Zeeuwse FVD-Statenleden Martin Bos en Fred Walravens zullen aanwezig zijn. Kom langs voor een kennismaking, een goed gesprek en een borrel! En wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Tickets zijn te bestellen via deze link.

 

Datum: zaterdag 6 november

Tijd: 19:00 uur

Locatie: Café 't Karrewiel 

Adres: Rapenburg 47, Vogelwaarde

Toegang: € 5,- (incl. een drankje)

 

Bestel tickets
Word lid

Forum voor Democratie is de grootste politieke partij met ruim 45.000 leden.

Fb Tw Inst Yt In
 

Afmelden