Maak kennis met onze nieuwe Chef
[een oude bekende...]

Peter Paul van den Breemen en Lodewijk Klosse | Foto: Maarten Sprangh

Lieve gasten,

Terwijl het stof van ons eerste succesvolle Wildfestival is neergedaald en de nazomer is aangebroken, gaan wij een prachtig najaar tegemoet. Met een nieuw menu, een nieuw wildseizoen, nieuwe Kerst arrangementen, én... een nieuwe chef!

Per 1 september hebben wij Peter Paul van den Breemen terug mogen verwelkomen als onze Executive Chef. Peter Paul was tussen 2014 en 2017 al chef-kok van de Echoput en beide partijen vonden de tijd rijp voor een terugkeer. Wij kijken ernaar uit om met Peter Paul door te groeien in onze culinaire ambities.

Op het nieuwe menu schitteren o.a. een tartaar van dorade, een open ravioli van aubergine en een prachtige bereiding van ree. Een warme kennismaking met de smaken van Peter Paul.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Met gastvrije groet,
Het Echoput team

Culinaire arrangementen

Nu te boeken: Kerst en Oud&Nieuw

Tijdens de zomerperiode hebben wij voor u alvast onze Kerst- en Oud&Nieuw arrangementen samengesteld. Als trouwe gast van de Echoput en lezer van onze nieuwsbrief, brengen wij u hiervan als eerste op de hoogte.

Er staan weer diverse leuke Kerst activiteiten op de agenda, zoals een Kerstwandeling met de boswachter, Kerstconcert in de nabijgelegen kapel en een wijnproeverij met onze sommelier. In ons restaurant geniet u van een heerlijk 6-gangen Kerstmenu, ondersteund met live muziek en een uitgebreid Kerstontbijt de volgende ochtend.

Bekijk nu alvast alle mogelijkheden tijdens de feestdagen!

Feestdagen bekijken

Royaal genieten van
de Veluwse Nazomer

 
Met ons Zomer Arrangement kunt u uw dag beginnen met een kopje koffie of thee met gebak bij Bospaviljoen 't Leesten. Dit idyllische startpunt van vele wandel- en fietsroutes biedt u een moment van rust voordat u de omgeving gaat verkennen.

In de avond geniet u van een gastronomisch 4-gangenmenu in ons restaurant, geïnspireerd door de smaken van de zomer. Na een heerlijke overnachting in een van onze royale Echoput kamers, begint u de volgende dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels.


Bent u bang dat één nacht te kort is? Profiteer dan van onze speciale zomerkorting! Reserveer twee nachten en ontvang een aantrekkelijke korting op uw tweede nacht. De korting is al verwerkt in de gepubliceerde prijs, zodat u direct kunt genieten van dit voordeel.


HOTEL & RESTAURANT  |  MEETINGS & EVENTS  |  KOOKSTUDIO
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2024 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Uitschrijven