Buitenspeeldag & NK Stoepranden komen er weer aan!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bekijk hier de webversie
Jantje Beton nieuws
Help ons! Ik wil spelen Ik wil helpen
collecte campagne
Maak van héél Nederland één grote speelplek!
De Nationale Buitenspeeldag komt er weer aan! Op woensdag 14 juni organiseren Jantje Beton en Nickelodeon een nieuwe editie van de Buitenspeeldag. Dit is dé dag waarop we vieren wat zo belangrijk is: buitenspelen! We maken dan (samen met jou) van Nederland één grote speelplek.

Organiseer jij 14 juni een activiteit in jouw buurt? Laat het weten en meld deze vandaag nog aan. Jouw Buitenspeeldag verschijnt dan gelijk op de landkaart én je ontvangt een groot 'Hier spelen wij!'-spandoek om de dag feestelijk aan te kleden. Meld je nu aan! ››
 
 
Doe mee met NK Stoepranden!
Doe mee met NK Stoepranden!
De eerste voorrondes voor het NK Stoepranden zijn al begonnen! Wil jouw organisatie ook kinderen laten buitenspelen? En wil jij ook zo’n lokale voorronde houden? Dat kan!

Natuurlijk helpen we je hierbij. Je krijgt van ons een gratis stoeprandpakket met daarin:
• 3 Kerby-sets: (draagbare stoeprand)
• 3 officiële ballen
• oorkondes én gouden tickets voor de landelijke finale op 17 september in Den Haag!
Check de website en meld je nog snel aan! ››
 
 
Jantje Beton collecte 2023
In maart deden 40.000 vrijwilligers mee aan de collecte. Kinderen van scoutinggroepen, sportclubs, jeugdverenigingen en basisscholen collecteerden online. Het resultaat is 1,2 miljoen euro en we verwachten nog meer!

Heb je onze TV en radio spot gezien en gehoord? Joshua is 1 van die 300.000 kinderen die niet kan buitenspelen. Hij zit veel alleen binnen. Wij zorgen voor veilige speelplekken en buitenspeelcoaches. Bedankt voor jouw steun!

Collectant gemist maar Jantje Beton wel steunen?
Klik dan hier ››
Jantje Beton collecte 2023
 
 
Tekort aan vrijwilligers
Tekort aan vrijwilligers
Schommelen, spelen in de zandbak of klimmen op het klimrek. Voor kinderen is buitenspelen erg belangrijk. De speeltuin is hier de aangewezen plek voor, maar helaas dreigen veel speeltuinen in Nederland om te vallen door gebrek aan vrijwilligers.

Neem daarom eens een kijkje bij een lokale speeltuinvereniging en wellicht kunnen ze jouw hulp goed gebruiken!
Bekijk de hele video van Hart van Nederland. ››
 
 
Buurten groen, gezellig en speels maken?
Dat doen we al in 22 buurten in Nederland! Zo kijken we samen met kinderen uit het Nijmeegse Grootstal hoe het buitenspelen leuker kan worden daar.

Ook trommelden we de buurt(kinderen) in Vlokhoven (Eindhoven) op met een workshop djembé. Mooie kans om iedereen bij elkaar te krijgen en te vragen wat er volgens hun beter én speelser kan! Dit doen we dit jaar ook in Weert, Meierijstad, Leiden, Enschede, Amsterdam Zuidoost en Veendam. En, heel bijzonder, ook op Bonaire... Meer info ››
Buurten groen, gezellig en speels maken?
 
 
Info, vragen & volgen
Info, vragen & volgen
Partners
VriendenLoterij
Nationale Postcode Loterij
jantjebeton.nl
Afmelden
Wijzig gegevens
Doei!
Je ontvangt onze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden over de activiteiten van Jantje Beton. De nieuwsbrief versturen we maximaal 2 keer per maand.
CBF erkend goed doel