Klik hier als de nieuwsbrief niet goed getoond wordt.

Ontvang extra korting bij Holland Cruise Center!

Geachte dames en heren,

Graag delen wij met u een speciale aanbieding die de rederijen Norwegian Cruise Lines en MSC Cruises gedurende de komende week van 8 t/m 14 maart 2017 zal houden.

Bij MSC Cruises ontvangt u op cruises naar Noord Europa, de Middellandse Zee en de Caribbean voor elke 2e persoon een korting van 50%.

Bovendien gelden er voor deze cruises speciale excursie pakketten die u tegen een gereduceerd tarief vooraf kunt aanschaffen.

Bij Norwegian Cruise Lines ontvangt u op alle cruises van 5 nachten en langer een extra korting op de toch al mooie prijzen van deze rederij:
50 euro per persoon EXTRA korting bij boeking van een binnen- of buitenhut
100 euro per persoon EXTRA korting bij boeking van een balkonhut of suite

Bovendien ontvangt u tot maar liefst 4 extra`s bij uw reservering ( all inclusive pakket, WiFi pakket, specialiteiten restaurants reserveringen en/of boordtegoed )

Naast deze spectaculaire actie zijn er genoeg andere aanbiedingen: Klik hier voor een actueel overzicht van deze aanbiedingen.

Wij wensen u veel leesplezier met deze nieuwsbrief. En uiteraard nodigen wij u graag uit om uw cruise te reserveren op onze website: www.hcc-cruises.nl

Met vriendelijke groet,

Het team van Holland Cruise Center


Oostelijke Middellandse Zee

Bezoek de Griekse eilanden met de Norwegian Star. Het vertrek en de aankomst in Venetie maakt deze cruise, net als de te bezoeken bestemmingen, extra bijzonder. Een heerlijk dagje Corfu en het schitterende Santorini behoren allemaal tot de te ontdekken eilanden. Het minder bekende Ravenna zal u verrassen. Deze cruise vertrekt o.a. op 30 april 2017 en op 15 oktober 2017 dus een ideale cruise met de kinderen in de mei- of herfst vakantie.
vanaf 849 €
Lees verder

West Middellandse Zee

Met het nieuwste schip van MSC langs de Franse en Italiaanse kust en vervolgens ook nog naar Sicilie en Malta. MSC en Holland Cruise Center maken het mogelijk voor u. De nieuwste faciliteiten en de modernste technieken heeft men gebruikt bij de bouw van dit schip.

Gaat u met uw gezin? Uw (klein-) kinderen willen nooit meer iets anders!

vanaf 669 €
Lees verder

8-Daagse Caribbean cruise

Vlieg naar trendy Miami en geniet van een heerlijke cruise met de MSC Divina in de Caribbean. Dit moderne schip heeft alles om een droomvakantie te beleven. De bestemmingen die u onderweg aandoet maken het helemaal af.
vanaf 659 €
Lees verder

8-Dagen Westelijke Caribbean

Ontdek Mexico, Honduras en Belize in 1 reis en geniet tijdens de zeedagen van de vele faciliteiten die dit mooie schip heeft te bieden. Met het vertrek vanuit New Orleans heeft u ook nog eens een ideale gelegenheid om deze cruise te combineren met een verblijf in deze heerlijke muziekstad.
vanaf 789 €
Lees verder

West Middellandse Zee vanuit Barcelona

Aan boord van dit ultieme familie cruiseschip zijn alle denkbare faciliteiten aanwezig en tijdens deze cruise geniet u van de mooiste Mediterrane plaatsen. Deze cruise kunt u desgewenst boeken incl. vliegreis en is natuurlijk ook perfect te combineren met een 8 daags verblijf aan de Costa Brava of Costa Dorada.

* deze cruise is ook te reserveren met vertrek vanuit Civitavecchia ( al dan niet in combinatie met Rome )

vanaf 779 €
Lees verder

Oost Middellandse Zee met MSC Poesia

Combineer een bezoek aan Venetië met een schitterende cruise langs prachtige plaatsen. Ontdek hoe mooi Dubrovnik is, bezoek de Acropolis in Athene en beleef het nog onontdekte Albanie. Onvergetelijke indrukken die naar meer zullen smaken. Beleef het allemaal aan boord van MSC.

Boek uw cruise op basis van eigen vervoer of reserveer gelijk uw vliegreis naar Venetië.

vanaf 699 €
Lees verder

Noorwegen, Spitsbergen en Jan Mayen

15-Dagen vanaf 2019
Vanuit Hamburg

De Noorse fjorden, de Noodkaap en Spitsbergen in één cruise met MSC Preziosa vanuit Hamburg. U heeft een unieke belevenis in deze ongerepte gebieden.

vanaf 2019 €
Lees verder

van Florida naar Zuid Amerika ( Miami - Valparaiso )

Deze schitterende cruise van Miami naar Valparaiso in Chili brengt u langs de mooiste plaatsen in Zuid Amerika. Ontdek Colombia, geniet van de vaart door het Panama Kanaal, geniet in Ecuador en beleef Peru. 16 dagen lang genieten aan boord van de Norwegian Sun in combinatie met deze schitterende plaatsen en dat ook nog eens voor een mooie prijs.
vanaf 1519 €
Lees verder

Bahama cruise vanaf New York

Een aanbieding die u gewoon moet boeken! Vlieg rechtstreeks vanaf Schiphol naar New York en ontdek de “Big Apple”. U heeft bij Holland Cruise Center de keuze uit meer dan 250 hotels die u zowel voor als na uw cruise kunt reserveren.

vanaf 799 €
Lees verder

Italië, Kroatië, Griekenland

Met de MSC Sinfonia vanuit Venetie naar Santorini en Mykonos en ook nog naar Split en Dubrovnik. Met deze 8 daagse cruise is het allemaal mogelijk. Aan boord geniet u van alle faciliteiten, het heerlijke eten en tegen een zeer aantrekkelijk tarief boekt u ook nog eens vooraf alle drankjes bij uw reis.
vanaf 899 €
Lees verder

West Europa vanaf Amsterdam

Een heerlijke week genieten aan boord van de MSC Preziosa, vertrekken vanaf Amsterdam en in 1 week ook nog eens 4 landen bezoeken? Het kan allemaal met vertrek op 15, 22 en 29 september 2017. Vanaf Amsterdam vaart u naar Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge. Tijdens de zeedagen geniet u heerlijk van de faciliteiten van dit prachtige schip.
vanaf 649 €
Lees verder

Alaska

Alaska ontdekken met de Norwegian Jewel. Vertrek vanuit Seattle dus een mooie gelegenheid om uw cruise te combineren met een paar nachten Seattle. Of ontdek de omgeving met een fly&drive ( bijvoorbeeld de staat Oregon; bekend van Wie is de Mol. Wij verzekeren u een onvergetelijke vakantie.
vanaf 1199 €
Lees verder

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.