Pak je eigen vierkante meters weer terug!
Zie je de mail niet goed? Bekijk de online versie.
 
Pak je eigen vierkante meters weer terug! | HORNBACH
 
 
 
Hallo jan jansen,


Jou hoeven we dit eigenlijk niet te vertellen, maar niks voelt zo goed als een muur omverhalen, een grasmat eruit trekken, een tuinhuis afbreken of een keuken slopen. Ruimte maken is LEKKER! Het voelt goed.

En weet je waarom? Omdat het einde van het één, vaak het begin is van het ander, van iets nieuws, van een belofte, van iets wat beter bij je past.

 
En daarom moedigen wij je aan om die mouwen op te stropen en met alles wat je in je hebt aan de slag te gaan. Dat kost je misschien bloed, zweet en tranen. Maar mán, wat levert het veel op! Zo heb jij de ruimte om weer vol goede moed je volgende project aan te pakken.

En heb je wat hulp nodig? Wij halen dag in, dag uit alles uit de kast én hebben alles in huis waarmee jij die extra vierkante meters weer terug kan pakken.

 
Maak ruimte voor jezelf!


 
 Maak ruimte voor jezelf! | HORNBACH
 

​​Tot ziens bij HORNBACH.
 
 
 
   

Jouw vestiging: Hornbach Zaandam
Meer info over jouw vestiging
Mijn HORNBACH
   
 
   
Word ook een HORNBACH Fan
Volg ons op social media en blijf op de hoogte!
HORNBACH FacebookHORNBACH TwitterHORNBACH YouTubeHORNBACH LinkedInHORNBACH Instagram
   
 
 
E-mail instellingen wijzigen
Als je in de toekomst geen nieuwsbrief meer van ons wenst te ontvangen, klik dan hier. Voor de afmelding worden geen overige kosten in rekening gebracht dan de overdrachtskosten van de data bij uw provider. Hier kun je je persoonlijke gegevens wijzigen.