Ontvang nu een gratis Coincard Catalogus!
 
Beste meneer / mevrouw Do
 
De laatste kalendermaand van dit jaar is reeds ingegaan en we werken toe naar het einde van 2019. Samen met u blikken wij terug op prachtige coincards die de afgelopen jaren zijn uitgegeven door de Koninklijke Nederlandse Munt. Alle coincards in deze nieuwsbrief maken deel uit van de officiële Coincard Catalogus. Met het oog op de feestdagen ontvangt u nu gratis de Coincard Catalogus 2019 bij bestelling van een coincard!*

Wij wensen u prettige feestdagen toe!

P.s. Woensdag 1 januari 2020 om 19:00 uur wordt een speciale, zeer gelimiteerde penning gelanceerd in onze webshop. Houdt uw e-mail in de gaten!

* Geldig van 19 december 2019 09:00 uur tot 26 december 2019 09:00 uur op alle bestellingen van één of meer coincards die onderdeel zijn van de officiële Coincard Catalogus; verzending naar een afleveradres in Nederland. De Coincard Catalogus 2019 wordt automatisch toegevoegd aan uw winkelmandje. Zolang de voorraad strekt. 
 
Bekijk en bestel
 
 
  Waterland Vijfje 2010  
  alttekst  
 
 
 
Bestel
 
 
  Gouden Eeuw 2019  
  alttekst  
 
 
 
Bestel
 
 
  Luchtvaart Vijfje 2019  
  alttekst  
 
 
 
Bestel
 
 
  Jaap Eden Vijfje 2019  
  alttekst  
 
 
 
Bestel
 
 
alttekst
GRATIS: Coincard Catalogus 2019
De Coincard Catalogus biedt een overzicht van alle officiële coincard uitgiften van de Koninklijke Nederlandse Munt sinds 2002. De vijf tabbladen passen in het Coincard Verzamelalbum. U krijgt nu een gratis Coincard Catalogus 2019 bij een bestelling van één of meerdere coincards van de officiële Coincard Catalogus!
Bekijk en bestel
 
 Nederlandse munten
 Buitenlandse munten
 Abonnementen
 Collecties
 Accessoires en Cadeaus
Volg ons
Contact
Instagram
Facebook
 YouTube
Service
› Gegevens wijzigen
› Afmelden
© 2019 Koninklijke Nederlandse Munt