Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Maak van jouw straat een speelstraat

Een speelstraat is een openbare weg, of een stukje ervan, dat tijdelijk en tijdens bepaalde uren wordt omgetoverd tot een heus speelparadijs voor kinderen uit de buurt. Wens je jouw straat verkeersvrij te maken zodat kinderen er tijdens de zomervakantie veilig en naar hartelust kunnen spelen? Raadpleeg dan het reglement en bezorg het aanvraagformulier aan de dienst vrije tijd in het gemeentehuis.

Lees meer

Bij-zonder VlinderVriendelijke tuinwedstrijd

Doe voor het tweede jaar op rij mee met de BIJ-zonder VlinderVriendelijke tuinwedstrijd een maak je tuin aantrekkelijk voor bijen en vlinders. Iedereen met een voortuin kan deelnemen en je bent volledig vrij wat plantenkeuze betreft. Er moet wel gewerkt worden met levende bloemen en planten die zichtbaar zijn vanaf de straat. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 juni 2018.

Lees meer

Doe mee aan de Vlaamse 10.000 stappenclash!

Wil je meer bewegen? Dat kan heel eenvoudig: met 10.000 stappen per dag  beweeg je al voldoende voor een goede gezondheid. Voor de 65-plussers zijn 8.000 stappen per dag de doelstelling.  Lijkt dat onhaalbaar? Geen paniek, elke stap meer is een overwinning op zich! Elke stap telt! Doe je mee? Registreer je gratis, maak een profiel aan en hou online je stappen bij. 

Lees meer

Neem deel aan de nieuwe campagne "Gerinkel naar de Winkel"

Op zaterdag 5 mei 2018 start de campagne “Gerinkel naar de Winkel”. De campagne loopt tot en met 30 juni 2018. Als je te voet of met de fiets gaat winkelen, beloont de deelnemende handelaar je met een stempel op je spaarkaart. Met een volle spaarkaart kun je deelnemen aan de tombola en maak je kans op mooie prijzen. De prijsuitreiking is voorzien tijdens de Dorpsdag op 24 september!

Lees meer

Boek sculpturen in de bib

Nog tot einde mei kan je in de bibliotheek van Wuustwezel de tentoonstelling "boek sculpturen" van Sus De Meyer bewonderen. Kunstenaar Sus brengt boeken tot leven door de hoofdpersonages om te vormen tot kunstwerken. Kom naar de bibliotheek en begin een spannende zoektocht naar de kunstwerken die verborgen zitten tussen de rekken.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be