Of is dat een voedselmythe?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Kun je sterven van schaamte?

Zwiep, daar ga je onderuit over een bananenschil. Om je dood te schamen! Maar kan dat ook echt?

Wat een gênant levenseinde
 
 
Afbeelding
 

Waarom moeten sommige mensen niezen als ze in de zon kijken?

Niezen omdat je in de zon kijkt, het bestaat echt. Geschat wordt dat ongeveer een kwart van de mensen deze zogeheten fotische reflex heeft. De Engelsen noemen het autosomal compelling helio-ophthalmic outburst, handig afgekort tot ACHOO. Mensen met deze reflex moeten niezen als ze plotseling in fel licht kijken. Hoe kan dat?

Hatsjoe!
 
 
Afbeelding
 

Quest Junior zoekt een marketingstagiair(e)

Ben jij energiek, daadkrachtig, creatief en initiatiefrijk? Wil je ontdekken hoe de marketing werkt bij het leukste tijdschrift voor nieuwsgierige kinderen én de leukste redactie van het land? Kom dan stage lopen bij Quest Junior.

Daar wil ik meer over horen!
 
 
Afbeelding
 

Wat is de koudste plek op aarde?

Hoe dik je winterjas ook is, hij is niet bestand tegen de extreem lage temperaturen op de koudste plek op aarde. Je moet bovendien een flinke reis afleggen om er te komen. De koudste bewoonde plek ligt iets minder ver, maar de temperaturen laten je nog steeds bibberen.

Koele info
 
 
Afbeelding
 

Voedselmythe: van chocola word je gelukkig

Zit je even in een dip? Dan trek je de kast open en pak je een reep chocolade. Want daar word je gelukkig van. Hoeveel klopt er van dat verhaal?

We maken er chocola van
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Word je dikker van diëten?

Na de vliegende start van een dieet, wordt het steeds moeilijker om de kilo’s te verliezen. Gaat je lichaam simpelweg in spaarstand, of is iets anders aan de hand?

Afgeslankte resultaten