Het thuispubliek wordt verwend
 
 
 
Volop voorpret voor de wheelchair speelsters
Zelden beleefden deelnemers aan het ABN AMRO Open zoveel voorpret als gisteren de wheelchair speelsters bij de loting voor hun debuut in Ahoy. ‘’Het is gewoon enorm opwindend’’, zo vatte toernooidirectrice Esther Vergeer het gevoel samen. ‘’De mannelijke rolstoelers hebben hier nu vijftien jaar geweldig werk verricht, nu mogen ook de vrouwen bijdragen aan het succes van dit toernooi, fantastisch.’’
LEES VERDER
Droomdebuut voor Gijs Brouwer
Gijs Brouwer valt in Rotterdam Ahoy van de ene in de andere verrassing. Eerst een wildcard voor het hoofdtoernooi en bij zijn debuut gelijk een overwinning boeken op een veel hoger geklasseerde tegenstander. Brouwer versloeg in een duel van linkshandigen de Zwitser Marc-Andrea Huesler (47 ATP): 6-3, 7-5.

​​​​​​​
LEES VERDER
 
 
 
 
Met Tim op de foto en dan: "Hij is leuk!!!" 
Tim van Rijthoven
Een jaar geleden kon hij nog rustig door Rotterdam Ahoy lopen, onbekend voor het grote publiek. Nu wordt Tim van Rijthoven er permanent geschaduwd door twee mannen van de security, massief ogend en nors kijkend. 
LEES VERDER
Felix Auger-Aliassime zet zegereeks voort
Felix Auger Aliassime
Felix Auger-Aliassime pakte vorig jaar met de winst in het ABN AMRO Open zijn eerste ATP-titel. De Canadees zette zijn zegereeks in Rotterdam Ahoy voort met de winst in de openingsronde tegen de Italiaan Lorenzo Sonego: 6-2, 6-3.
MEER HIEROVER
 
Strijdend ten onder
Hubert Hurkacz en Roberto Bautista Agut zullen vermoedelijk tijdens deze jubileumeditie van het ABN AMRO Open in de toernooistatistieken voorkomen. Zij stonden maar liefst drie uur én dertien seconden op het centre court van Rotterdam Ahoy. De Pool Hurkacz, vijfde geplaatst en tiende op de ATP-ranking, toonde veerkracht na het verlies van de tweede set: 7-5, 6-7 (7), 7-6 (4). ​​​​​​​
LEES MEER
Woensdagmiddag is Kids Day
De woensdagmiddag staat in het teken van Kids Day! Zo is er een speciale kids persconferentie om die brandende vraag eindelijk aan favoriete spelers te kunnen stellen, clinics én signeersessies. In combinatie met toptennis kijken op het centre court en de andere banen wordt je bezoek aan het tennistoernooi een onvergetelijke ervaring.
​​​​​​​​​​​​​​
BEKIJK HET PROGRAMMA
 
Economische duurzaamheid
impact
We inspireren graag talent. Daarom organiseren we niet alleen 'fun’ themadagen, maar ook themadagen voor specifieke groepen die passen bij ons toernooi. Zo buigen clubleidingen van tennisverenigingen zich over actuele thema’s tijdens het KNLTB congres op zaterdag en krijgen sportstudenten, de talenten van de toekomst, op donderdag tips van aansprekende spelers en sprekers tijdens de #NextGen Day.
LEES MEER
Ieder kind de kans om te sporten
EVF Sportpolis
In de wereld van gelijke kansen krijgt ieder kind de kans om te sporten. Ook met een mentale of fysieke beperking. Daarom is ABN AMRO al jarenlang spnosor van de Esther Vergeer Foundation en de nieuwe Esther Vergeer Foundation Sportpoli's. Zij helpen kinderen bij het zoeken naar een passende sport op een reguliere sportvereniging.


KIJK WAT WE NOG MEER DOEN