Bekijk dit bericht in je browser
 
Coronavirus: provinciale maatregelen

De Provincie Oost-Vlaanderen sluit alle provinciale recreatiedomeinen als gevolg van de maatregelen van de federale overheid. Alle instructies gegeven door de federale overheid gelden ook in onze provincie.

Al zeker tot en met 5 april zijn alle provinciale recreatiedomeinen, erfgoedsites en natuureducatieve centra volledig gesloten. Klanten die een betalende activiteit of verblijf geboekt hadden, kunnen deze omboeken naar een latere datum dit jaar. Indien dat niet mogelijk is, zal de Provincie enkel de administratiekost aanrekenen.

Alle evenementen en activiteiten georganiseerd door het provinciebestuur zijn geannuleerd of uitgesteld tot en met 30 april.

De administratieve diensten van de Provincie passen het thuiswerken maximaal toe. De diensten zijn dan wel fysiek gesloten voor het publiek, maar ze zijn wel telefonisch en/of via e-mail bereikbaar.
 
Veelgestelde vragen over het virus

Voor vragen over uw gezondheid tijdens de epidemie kan je terecht op de website van de FOD Volksgezondheid. Daar vind je een bundeling van veelgestelde vragen en antwoorden.
 
Tekenwedstrijd over Europa

Weten je kinderen of kleinkinderen even niet wat gedaan in deze coronatijd? Geen paniek. Leerlingen van het 3de en 4de leerjaar kunnen tot eind april deelnemen aan de tekenwedstrijd ‘Over Europa’. Hun ideeën over wat we in Europa kunnen doen om het klimaat te redden, zijn meer dan welkom. De winnaar en zijn of haar klas krijgen een leuke verrassing.
 
Het bestuur

Provincieraad en commissies
De Provincieraad van woensdag 25 maart 2020 is geannuleerd.

Deputatie
 
UiT in Oost-Vlaanderen

Wil je weten wat er allemaal te doen is in Oost-Vlaanderen? Surf naar www.uitinoost-vlaanderen.be, waar je een overzicht krijgt van alle komende evenementen. Je kunt zoeken op plaats, datum en thema.
 

Provincie Oost-Vlaanderen | Gouvernementstraat 1 - 9000 Gent | tel. 09 267 82 65
Bevoegde beleidsverantwoordelijke: gedeputeerde Kurt Moens
 
</